Piotrek N Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam!!! Chciałbym się pochwalić moim drugim ukończonym modelem w mojej "karierze" modelarskiej Jest to mój pierwszy model malowany aerografem . Kilka technik wykonałem pierwszy raz. Z końcowego efektu jestem zadowolony w 90 procentach ;o) Czołg nie posiada żadnych dodatków jest wykonany prosto z pudełka . Proszę o komentarz i rady które pomogą przy budowie następnego pojazdu ,który czeka już na szafie Oczekuję również na pokazanie mi błędów których być może ja nie zauważyłem. Pozdrawiam Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Model jak dla mnie Super, bajer. naprawdę. Jak to jest twój drugi model dopiero, to jakie będą kolejne ? Naprawdę super, idziesz w bardzo dobrym kierunku. Nie przesadziłeś z brudzeniem, obiciami, Jest Git. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Naprawdę dobry model choć z tyłu kalka się świeci ale to drobiazg ,model bardzo udany zwlaszcza że Tamiya nie powala jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Naprawde niezły model. Jedynie ciut za dużo rdzy , szczególnie na zapasowych ogniwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Drugi model powiadasz? No to powiem że bardzo udany. Podoba mi się bardzo malowanie narzędzi i brudzenie. Co do merytoryki to nie będę się rozpisywał bo by było tego za dużo. Jak chcesz to zapraszam do mojego wątku, jest tam trochę ciekawych wypowiedzi znawców tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Naprawdę piękny model. Dużo ładniejszy od moich czołgów, a trochę już skleiłem Jedyna rada na przyszłość, to nie otwieraj włazów, jeśli nie ma wnętrza, a jeśli już koniecznie chcesz, to pomaluj wnętrze na czarno. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Bardzo ładny. Pięknie wyszły ci te zacieki rdzy i widząc ci jak to idzie to trochę przedobrzyłeś. To samo z obtłuczeniami na krawędzi wieży. Brak mi washa. Ogólnie model mi się podoba i stoi on na wysokim poziomie zważywszy na twój staż w tym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Super model wyglada jak prawdziwy jedynie nie podoba mi się rdza na wydechu mogłaby być ciemniejsza i mniej jednolita poza tym świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek N Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 to jakie będą kolejne ? Mam nadzieję ,że lepsze Drugi model powiadasz? Tak, drugi. nie otwieraj włazów, jeśli nie ma wnętrza Mam zamiar wsadzić tam kierowcę Brak mi washa. Wash jest ,ale trochę zdjęcia go przytłumiły bo nie są niestety najlepszej jakości . Dziękuję za rady i opinie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Chciałbym żeby mój następny model tak wyglądał. Jak na 2 model jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Bardzo przyzwoicie wyszło, czekam na trzeci model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Jak na drugi model, a więc praktycznie debiut jest bardzo dobrze a wręcz znakomicie. Z uwag o które prosiłeś na przyszłość mam dwie. 1- lampa, a właściwie klosz. Zupełnie odstaje od całości i wygląda jak na szybko przejechana srebrzanką. 2- jak dla mnie zbyt jasny niebieski kolor wizjerów w wieży. Poza tym super i na wysokim poziomie. Gratulacje . To jaki następny model na warsztat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Witam! Śliczny! Lep i maluj następny model i dawaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek N Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2012 To jaki następny model na warsztat ? Następny będzie Stug III ausf F z Dragona Dzięki za rady . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi