MartiniOCP Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Widziałeś wątek Kazika? Tam mu gość wydrukował świetne blachy - czcionka naprawdę trafiona. Jak robiłem naklejki do lawety, wykorzystywałem zdjęcie. Może warto cyknąć fotkę jakiejś tablicy, dopasować rozmiar i wysłać projekt do np. model factory zone? Wydrukują Ci za-nie-taką-znowu-małą opłatą. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Tutaj masz czcionkę do ściągnięcia, oryginalna czcionka polskich tablic rejestracyjnych. http://www.wykop.pl/ramka/865331/czcionka-tablice-rejestracyjne/ Nic nie przypomina tylko jest taka jak powinna być, łącznie ze znakami flagi itp. Drukujesz nawet na zwykłym papierze nie rysunek, tylko tekst z open offica. Ale te przewody od Effera 11500 to nawet dla sztuki nie są, a tyle zdjęć na internecie do nich. ps zbieżność nr rejestracyjnych przypadkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XXXX Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 co do tych tablic to podeślij maila z numerami ,,blach" postaram się je zrobić tu jest taka mała próbka, jak się spodoba to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Września 2012 Autor Share Napisano 30 Września 2012 Tutaj masz czcionkę do ściągnięcia, oryginalna czcionka polskich tablic rejestracyjnych.http://www.wykop.pl/ramka/865331/czcionka-tablice-rejestracyjne/ Nic nie przypomina tylko jest taka jak powinna być, łącznie ze znakami flagi itp. Drukujesz nawet na zwykłym papierze nie rysunek, tylko tekst z open offica. Ale te przewody od Effera 11500 to nawet dla sztuki nie są, a tyle zdjęć na internecie do nich. ps zbieżność nr rejestracyjnych przypadkowa. Ale te przewody od Effera 11500 to nawet dla sztuki nie są, a tyle zdjęć na internecie do nich. Wiem, ale nie chciało mi się rozwalać na czynniki pierwsze kolejnego modelu tylko po to żeby było o 3-4 kabelki więcej. Effer nie jest dla sztuki, jest dla mnie, mnie się podoba. Decyzja zapadła --- " babcia" jest made in Denmark Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Kilka zdjęć , jeszcze lustra, obrysówki na dachu i koniec Tablice rejestracyjne to kompozycja kalek z blachą offsetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 I wyszło bardzo łanie. Tablice mimo że nie poslkie i tak są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Ach pieknie to wyglada. Ale mi narobiles "smaka" na Scanie 2/3 serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Października 2012 Autor Share Napisano 1 Października 2012 Wybrałem już ładunek dla babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 No ciekawy pomysł muszę przyznać - byłem pewien że tu wejdą materiały budowlane, albo jakieś inne graty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Października 2012 Autor Share Napisano 4 Października 2012 Scania skończona, fotki do galerii też ale na razie coś się dzieje z PXD - może przeciążony serwer . Studenty wrócili Kużwa szlag mnie trafia bo serwer nadal nie chodzi , a chciałbym wrzucić fotki "babci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Października 2012 Autor Share Napisano 5 Października 2012 Jutro galeria -- zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Super wyszła. Tylko jak dla mnie może by jakoś słoszować to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 To oryginalne pnie prawdziwego drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Podoba mi się choć przydałby się na całości wash lub lekka płukanka żeby wyszedł szczegół, szczególnie przy szparach, rantach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Bardzo ładnie, mała uwaga: tak chaotycznie to się raczej drewna nie układa, sztapluje się, tworzy rzędy a nie wrzuca na pakę na chybił trafił Ale to szczegół, ciężarówka fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 8 Października 2012 Share Napisano 8 Października 2012 Specem nie jestem, ale wydaje mi się że przekładnia kierownicza, powinna być w tej scanii bardziej z przodu i bardziej w pionie. Zamontowana jest chyba tak jak powinna być do torpedy, gdzie kabina jest przesunięta w tył. Ale pewności nie mam, jutro zobaczę jak to wygląda w realu, może uda mi się zrobić zdjęcie, może się w przyszłości komuś przyda Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 fajny ten model. Ja bym go nieco umorusal. A za ten piekny niebieski masz u mnie piwo. Jedno za kazdy element w tym kolorze. Jak na razie policzylem 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Share Napisano 8 Listopada 2012 fajny ten model.Ja bym go nieco umorusal. A za ten piekny niebieski masz u mnie piwo. Jedno za kazdy element w tym kolorze. Jak na razie policzylem 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki 1408 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 wiatm kolego jestem tu nowy i nie bardzo sie orientuje , powiedz mi gdzie mozna kupic model hds'u ??? czy trzeba kupywac odzielni dzwi a odzielnie solowke ? interesuje mnie caly zestaw do materialow budowlanych z chwytakiem gdyz jezdze takim autkiem i chcialem zrobic miniature:) pozdrawiam gorąco i czekam na jakies info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 wiatm kolego jestem tu nowy i nie bardzo sie orientuje , powiedz mi gdzie mozna kupic model hds'u ??? czy trzeba kupywac odzielni dzwi a odzielnie solowke ? interesuje mnie caly zestaw do materialow budowlanych z chwytakiem gdyz jezdze takim autkiem i chcialem zrobic miniature:) pozdrawiam gorąco i czekam na jakies info. Cześć. Tu masz link do sklepu gdzie możesz kupić HDS . Chwytaka niestety producent nie daje. Nie wiem czy śledziłeś warsztat tej mojej scanii , bo jest to model sporo przrobiony i wydłużony http://www.mojehobby.pl/products/Truck-Accessories-part-II.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki 1408 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 aha no dzieki kolego będziemy coś próbować pora wziąśc sie do roboty oczywiscie musze pochwalic twój model jest piękny , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Lutego 2013 Autor Share Napisano 5 Lutego 2013 aha no dzieki kolego będziemy coś próbować pora wziąśc sie do roboty oczywiscie musze pochwalic twój model jest piękny , pozdrawiam . Dzięki. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi