ROMAN Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Witam. Czas najwyższy coś zaprezentować pod ocenę. To jedna z moich ostatnich prac. Fotki zrobione to czas na przedstawienie. Miłego oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekw Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 fajny klimat, piękne malowanie jak kadry z filmu more blood!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Fantastyczna dioramka. Jedna z najlepszych jakie widziałem. Malowanie figurek kapitalne, a i reszcie nic nie brakuje. Mogę jedynie pogratulować talentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Milo zobaczyc cos takiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Piękny, mroczny klimat. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Czy ten słup telefoniczny (telegraficzny) nie jest za krótki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 SUPER dioramka realistyczna , klimatyczna , estetyczna chciałbym w przyszłości robić podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 Dziękuje za zainteresowanie i komentarze. Jeśli chodzi o słup to jest on z premedytacją zmniejszony w zasadzie dla potrzeb fotografii by fotki z izolatorami trzymały panoramę. Orginalnie jest dwukrotnie dłuższy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Klimatyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Wspaniała dioramka. Jedna z najlepszych jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Fajnie Roman ,że u nas też pokazałeś swoją pracę. Super klimat a zdjęcia panoramiczne jak kadry z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek N Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Świetne!!! Ja bym tylko rozsypał trochę gruzu obok tej zniszczonej ściany Ale nie żebym pouczał mistrza tylko to moja sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Świetna praca. Ma swoja atmosferę kapitalnie podkreślona zdjęciami. Miło się ogląda i nabiera chęci do modelowania. Dzięki za podtrzymywanie weny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Z tą dioramą jest tylko jeden problem Nie ja ją zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 10 Lipca 2012 Autor Share Napisano 10 Lipca 2012 Dziękuje jeszcze raz za miłe przyjęcie na forum. Może pokaże kilka fotek jak doszło do tej dioramy. Bo była to rzecz spontaniczna znaczy na początku nic nie zapowiadało takiej pracy. Model powstał z tej produkcji firmy Maquette: Jakieś dwa lata temu go zmontowałem i pomalowałem: Tak on wyglądał na tamten czas: Inspiracją były figurki ale potrzebnym elementem był obiekt armi przeciwnej i padł na armatę sowiecką: Dalej potoczyło się dopasowywanie elementów i kolorystyki: a później w zasadzie najróżniejsze przymiarki i detale: A co z tego wynikło widzieliście na wstępie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 O ku....., ja pie..... !!! Chłopie, przytkało mnie, odwaliłeś kawał świetnej roboty. Wielkie grejtsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 No proszę Roman Pierzgalski-niemalże ( a właściwie to na pewno) ikona polskiego modelarstwa wreszcie i na tym forum coś pokazał! Oprócz ( jak zwykle) świetnie pomalowanych modeli, klimatycznych scenek, znowu oczy przecieram i się pytam: jak Ty robisz te zdjęcia? Niektóre kadry to niemalże wyglądają jak żywcem wyjęte z jakiegoś filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Wow!!!!!!!!!! Teach me master. Też chcę robić takie cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Piękna praca ! Pelen podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Szczegółowe wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Po prostu świetnie zrobiona diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matek38 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 z czego wykonałeś drzewo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 z czego wykonałeś drzewo ? pewnie z drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi