ksiadz Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Witam. Model sklejało się bardzo przyjemnie, części dobrze spasowane ogólnie przyjemna praca jeden z najmniejszych modeli w tej skali ;) Zapraszam do galerii: Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Sklejałem model tego samolotu Matchboxa/Revella, ale w skali 1/72. Gdybyś w tytule nie napisał że to jeszcze mniejsza skala, mógłbym stwierdzić że patrze właśnie na ten zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Witam No dokładnie - tak jak Mojżesz napisał - w ogóle nie 'znać' skali . A zatem wszystko przemawia za tym, żeby uznać owego mikrusa za naprawdę ładnie i elegancko wykonanego. Co też niniejszym czynię - Gratulacje. Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Hmmm...Zastranawiałem się czy go kupić ale teraz mój dylemat się rozwiał. Kupie na bank .Podoba mi się bardzo. Naprawdę. Po prostu małe jest piekne Pytanko. Oprócz tego niemieckiego malowanka jakie jest jeszcze drugie zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Ogólnie miły chudy szkrab. Jedno z ciekawszych malowań z czasów kiedy lubiano malować duże konkretne znaki rozpoznawcze. Wydaje mi się też, że niepotrzebnie zawierzyłeś łoszowi, przy skali 144 trzeba już operować ze wzmożoną ostrożnością tego rodzaju technikami. Ale oczywiście odbiór generalny jak najbardziej pozytywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Bardzo elegancki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Pytanko. Oprócz tego niemieckiego malowanka jakie jest jeszcze drugie zestawowe? Jest drugie, ale tez niemieckie to samo tyczy się wersji jedno miejscowej tego modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazama Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Very good build! ^^ Cheers! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 29 Stycznia 2020 Share Napisano 29 Stycznia 2020 Aktualnie pracuję na takim modelem ale mój otrzyma zupełnie inne specjalnie dla niego zamówione u Bogdana Żołnierowicza kalkomanie. Zrobię go w malowaniu cywilnym. Model bardzo dobrze się skleja i jest ładnie spasowany. Aktualnie można go dostać w dwupakavh oferowanych przez firmę Mark I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 29 Stycznia 2020 Share Napisano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Nekromanta. Albo jeszcze inne, gorsze nekro-. Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 W dniu 29.01.2020 o 14:33, Tap-chan napisał: Nekromanta. Albo jeszcze inne, gorsze nekro-. To Darth Bane. Przy okazji polecam trylogie o tym samym tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi