Jacko Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Anakonda opuszczająca wieniec na wody (a właściwie na lód) Zatoki Puckiej z okazji obchodów 93 rocznicy zaślubin Polski z morzem. Puck - 10.02.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 A gdzie reflektor i głowica obserwacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Przeglądałem sobie wczoraj różne zdjęcia z ostatnich kilku lat i można go było zobaczyć w różnych konfiguracjach. Czasami nie miał tylko głowicy, a czasami tylko reflektora. Niekiedy pod kadłubem miał też kosz (do wyciągania rozbitków?). Zniknęły też np. symbole pod znaczkiem PZL, napis "SIŁACZ" na drzwiach i herb przed drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Czasami nie miał tylko głowicy, a czasami tylko reflektora. Niekiedy pod kadłubem miał też kosz (do wyciągania rozbitków?). Zniknęły też np. symbole pod znaczkiem PZL, napis "SIŁACZ" na drzwiach i herb przed drzwiami. Zniknęły, gdyż śmigłowiec został na nowo pomalowany w Świdniku. Reszta wyposażenia pojawia się i znika- to akurat normalne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 to godełko było już na nim rok temu na festynie. Wieczorem mogę Ci je podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Zapytanie mam następujące: Czy ktoś zna wymiary pudła na tratwę ratunkową montowaną na Anakondach? Chodzi mi o to pudło bardziej kwadratowe. Niby AJ Model umieścił tą tratwę na ramkach, ale jakoś mi to nie leży i chciałbym się upewnić co do rozmiarów, a takowej tratwy nie posiadam przy sobie. Zapytanie nr 2. Poszukuję w miarę przyzwoitego zdjęcia zamka przytrzymującego ową tratwę na śmigłowcu. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Dzięki Adaś za schemat, dokopałem się też do jako takich zdjęć tego zamka, potrzebuję jeszcze tylko tych wymiarów. Kurcze fajny temat ten AE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Ile docelowo tych AE ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 docelowo mial byc 1 ale sa 2 Powiedziałbym- aż 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 docelowo mial byc 1 ale sa 2 Powiedziałbym- aż 2... Panowie, w końcu jesteśmy światowym mocarstwem militarnym, to stać nas by mieć 100% więcej sprzętu niż początkowo zaplanowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Nowe, zatwierdzone malowanie Anakond: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Kiedy można się spodziewać w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Jak wrócą po liftingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 95 Rocznica Zaślubin Polski z Morzem - Puck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 http://www.defence24.pl/251551,mspo-2015-ukrainski-przemysl-w-kielcach-w-poszukiwaniu-wspolpracy-z-polska Jeśli pomysł remotoryzacji Sokoła z 900KM na 1500KM przejdzie u nas bez żadnych rezultatów to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 3 Września 2015 Share Napisano 3 Września 2015 Spokojnie. Nie przejdzie. A dlaczego niby miałby przechodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 No nie wiem, ekonomia, wolny rynek. Setki, może tysiące Mi-2 i Mi-8/17 na świecie, które właściciele mogli by zechcieć zmodernizować relatywnie tanim kosztem. Podobnie, Sokół z mocniejszym o ok 2/3 zespołem napędowym stanowił by dużo tańszą alternatywę dla nowszych konstrukcji. Lubią chyba zarabiać pieniądze, tak myślę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 Zapomnij. Dopiero Fadeki są na tapecie, a Ty mi tu z mrzonkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Września 2015 Share Napisano 4 Września 2015 No to rychło w czas. Ja FADEC pamiętam z praktyk sprzed dziesięciu lat w ówczesnym Hydralu, wtedy to rzeczywiście było coś nowego. Czołgając się świata nikt nie dogonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Kiedy można się spodziewać w realu? Już niebawem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Dobra, czekamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Dzięki! A są jakieś fotki z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Proszę bardzo. Brakuje jeszcze żółtego napisu SAR na belce i przed przednią stójką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi