Marcin M. Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Modelarstwem zainteresowała mnie moja mama przez zupełny przypadek; potrzebowała srebrnej farbki, a takie były w zestawach Plasticarda, więc skoro kupiła model, to go przy okazji skleiła - to był Caravelle; potem na półkach miałem kolekcję chyba wszystkich modeli dostępnych w Harcerzu. Dość długo zajmowałem się kartonem (w podstawówce i technikum), sporo samolotów latało pod sufitem; niestety wszystko poszło do śmieci albo do ludzi Zanim trafiłem na MW, zdążyłem skleić parę modeli Italeri, zupełnie po amatorsku, bo kto by tam zwracał uwagę na podkład, ślady po wypychaczach, szpachlowanie czy waloryzację... Mercedes Actros galeria Scania R500 V8 galeria Iveco Magirus Fire Ladder Truck galeria Na tym zdjęciu widać Wreckera i Volvo: Daf 105 XF warsztat, Daf 105 XF galeria CMS Colombo Express warsztat, CMS Colombo Express galeria Betoniarka warsztat, Betoniarka galeria Trochę się tego uzbierało... Będzie co wspominać na stare lata. Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Cześć, wprawdzie nie moja dziedzina, ale kolekcja wygląda ładnie, wozy jak prawdziwe. Uznanie za wszechstronność - kontenerowiec przyciąga oko i zawsze do mnie mrugał na Paprykarzu, a nie wiedziałem, że Twój. Betoniara klasa sama w sobie, saturator (wspomniany w podpisie) zapewni Best of Show na każdym konkursie wśród głosujących 40+ . Zakładam, że w takim wypadku kolejnym modelem powinien być wózek do robienia waty cukrowej . Tupolewa schowałeś do szafy? Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Oj betoniara wspaniała! Reszta nie wiem... popatrzę jak skończę podziwiać betoniarę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Pamiętam betoniarkę z warsztatu - super sprawa. powinieneś je odlewać w żywicy i sprzedawać pod nazwą "Legendy PRL-u". Czekam na finał saturatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Betoniarka rządzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Maja 2013 Autor Share Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Kolejny model zdobi półeczkę! Saturator 1:1, Saturator warsztat, Saturator galeria M. Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Marcin M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Betoniarka!!! ale czad, jak moja prawdziwa tylko kolor inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Lutego 2014 Autor Share Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Kolejny model na półeczce! Haubica 12,2 cm sFH 396® - Zvezda 1:35 warsztat, Haubica 12,2 cm sFH 396® - Zvezda 1:35 galeria M. Edytowane 27 Lutego 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Impala warsztat, Impala galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Ty to masz szerokie horyzonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Świetny ten Impala, szkoda, że opony takie nie dziurawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Keisyzrk, bo on na chodzie jest. Ty to masz szerokie horyzonty. No to jeszcze to: Sturer Emil warsztat, Sturer Emil galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2014 Zis - 5 galeria Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Marca 2015 Autor Share Napisano 28 Marca 2015 GAZ AAA warsztat, GAZ AAA galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 GAZ 66 galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostakdomino5 Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Z czego to zrobiłeś? Tak z ciekawości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Maja 2015 Autor Share Napisano 29 Maja 2015 A konkretnie to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Lipca 2015 Autor Share Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Renault AHN warsztat Renault AHN galeria Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Ten oststni samochód jest niesamowity. Ale betoniarka i saturator to klasyki gatunku, i chyba każdy fan modelarstwa w tym kraje kojarzy te dwa modele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Lipca 2015 Autor Share Napisano 24 Lipca 2015 Dziękuję, miło to czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Bardzo ciekawe modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Listopada 2015 Autor Share Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) Ten rok obrodził. ATST warsztat ATST galeria Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Z tego jestem zadowolony: Wyngiel przywieźli! warsztat Wyngiel przywieźli! galeria Pozdrawiam, Marcin. Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Sople na ATST robią klimat. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Ural 4320 warsztat Ural 4320 galeria Edytowane 8 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi