Marcin M. Napisano 21 Lutego 2020 Autor Share Napisano 21 Lutego 2020 Vincent van Gogh - galeria 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Fajnie pomalowana figurka. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Lutego 2020 Autor Share Napisano 22 Lutego 2020 10 godzin temu, mikemc napisał: Fajnie pomalowana figurka. Gratuluję. Dzięki, starałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Świetna praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Elficzka - 1:9 Thingverse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Cześć, jeśli nie będziesz miał nic przeciwko, to będę się wzorował na Twoim Dyniaqu i Orku przy próbach pomalowania swoich popiersi Mam nadzieję, że nie będziesz miał mi tego za złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 9 minut temu, Peter_D napisał: Cześć, jeśli nie będziesz miał nic przeciwko, to będę się wzorował na Twoim Dyniaqu i Orku przy próbach pomalowania swoich popiersi Mam nadzieję, że nie będziesz miał mi tego za złe. Ależ gdzieżbym mógł? Sam nie jestem żadnym profi, ale chetnie popatrzę i pomogę. A co masz w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 25 Marca 2020 Share Napisano 25 Marca 2020 Właśnie chciałem ruszyć mojego Kapitana Dyniaqa i tego samego orka co Ty masz. Wszak ile można na nie patrzeć niepomalowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Listopada 2020 Autor Share Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) Covid 19 Operator Warsztat Covid 19 Operator Galeria Bernardo O'Reilly i Britt - Siedmiu Wspaniałych. Edytowane 9 Listopada 2020 przez Marcin M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Harry Luck i Lee - Siedmiu Wspaniałych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 No i macie Panie- w Portfolio- mocne papiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2021 Calvera - Siedmiu Wspaniałych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2021 ...Wasserbomben...Die behaken jemand... WARSZTAT GALERIA 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 21 Czerwca 2021 Share Napisano 21 Czerwca 2021 Gratulacje. Pięknie pomalowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2021 Ostatni Wspaniały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Czerwca 2021 Share Napisano 27 Czerwca 2021 No to czekam na nowy serial... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 Xiążę Józef Poniatowski WARSZTAT, GALERIA 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Października 2021 Autor Share Napisano 2 Października 2021 Gnom Jubiler WARSZTAT GALERIA ...Siedmiu Wspaniałych, zaległe zdjęcie rodzinne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Marca 2022 Autor Share Napisano 26 Marca 2022 Plague Doctor galeria 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Pozdrowienia dla Gadziny GALERIA 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2022 Specoperacja Warsztat Specoperacja Galeria Marszałek Warsztat Marszałek Galeria M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2023 Jan Bytnar Warsztat Jan Bytnar Galeria Krasnoludy kontra Orki Warsztat Krasnoludy kontra Orki Galeria 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 Goblin Mech galeria 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia Barburkir von Kiloff - 54mm Scibor Miniatures. WARSZTAT GALERIA SF Dwarven Can Tank - 28 mm Scibor Miniatures WARSZTAT GALERIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Listopada Autor Share Napisano 14 Listopada Ogr Cossack #4 Warsztat Galeria 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi