Dumo Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam Wszystkie modele mam gotowe i przygotowane do malowania to sobie zacząłem o takiego oto wymysła. Nie mam jak zrobić porządnych zdjęć w tym momencie a te to trochę żenada. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Rafał to ile ty ich już masz do malowania , A w jakich barwach będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Rafał to ile ty ich już masz do malowania , A w jakich barwach będzie? No to tak: -Stug III g -Stug III b -M10 Ersatz -Churchill AVRE -Mercedes L4500 -2 szermany -Guntruck -M113 Co do malowania Panowie liczę na was bo moja wiedza co do nowocześniaków pochodzi z googli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 No to niezła hurtownia widzę. Powodzenia przy malunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JazzMan Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Chciałbym się dowiedzieć jak jest ze składalnością tego zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Chciałbym się dowiedzieć jak jest ze składalnością tego zestawu ? Do dupy, ale za cene 80zł nie można wymagać wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Leopardy HB ogólnie są lekko do D, pod względem składalności i jakości detalu. Gąski też są do niczego, są za krótkie i jeśli założyć je jak producent przykazał to wyglądają jak napięta guma od gaci. Ale jak ktoś nie chcę dużo $ wydawać na Tamiye to może być i HB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Rafał to ile ty ich już masz do malowania , A w jakich barwach będzie? No to tak: -Stug III g -Stug III b -M10 Ersatz -Churchill AVRE -Mercedes L4500 -2 szermany -Guntruck -M113 Jak byłem mały też kleiłem co popadnie. Co do malowania Panowie liczę na was bo moja wiedza co do nowocześniaków pochodzi z googli. A wiedza drugowojenna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Sebek człowiek już nie taki mały a nadal klei co popadnie Wiedza drugowojenna pochodzi od miejscowych mentorów i ruskich stron z monografiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Baaardzo uproszczony model kanadyjskiego leoparda ale popacze z przyjemnością ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Tak się zastanawiam przeglądam i widzę tylko pustynne wersje, a gdyby tak zrobić w zimowej scenerii np. z jakiś ćwiczeń poligonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Powolutku powolutku lepie te pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Mam pytanie czy do tej wersji można wstawić krótką lufe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 O kolejny współcześniak w twoim wykonaniu. Szykujesz jakąś poważna walorkę jak kolega klepas czy raczej tylko najważniejsze rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 O kolejny współcześniak w twoim wykonaniu. Szykujesz jakąś poważna walorkę jak kolega klepas czy raczej tylko najważniejsze rzeczy? Prosto z pudła ale przy malowanku poszalaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Wszystko przygotowane do malowania oczywiście oprócz leosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Ale mam nadzieje zaczniesz od Leosia, bo jestem ciekaw po tym jak napisałeś że poszalejesz przy malowaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Zebrało się ich trochę w kolejce do lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Zaczne od leosia, roboty na rok z tymi modelami Prawie skończony, zostało parę duperelków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Ach te rusztowania... No i ten "komin"... Po drodze wypadałoby zadbać o peryskopy! Maluj, Bracie! Maluj! Ludzie patrzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Komina nie będzie dałem tylko do zdjęć. Peryskopy powstawiam dopiero po malowaniu no chyba że na maskol. Powoli muszę zacząć rozkminiać kolorki NATO czy jak to tak się nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 ale ma kikuta na wierzy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Komina nie będzie dałem tylko do zdjęć. Peryskopy powstawiam dopiero po malowaniu no chyba że na maskol. Powoli muszę zacząć rozkminiać kolorki NATO czy jak to tak się nazywało Kolorki NATO najlepsze od Tamiyii XF-67,XF-68,Xf-69 żadne tam GUNZO czy jaki im tam tamiya najlepiej to oddała moim zdaniem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 No Panowie ja zostaję przy vallejo i jakoś muszę dopasować te kolorki, zastanawiam się jak zrobić zróżnicowanie kolorów przy tej konstrukcji. Standardowe kamo będzie ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Września 2012 Autor Share Napisano 2 Września 2012 Możecie mi Panowie podrzucić kolorki nato ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi