witek@ Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Detal piękny, najbardziej podoba mi się samolot Będziesz go jeszcze uplastyczniał, czy tak zostanie Pozdrawiam Nie bardzo wiem jak mam to maleństwo uplastyczniać przy okazji nie zapaskudzając zbytnio kalkomanii która w tej skali jest pełna.Ten Arado ma pełne insygnia jakie miał pierwowzór ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Nie bardzo wiem jak mam to maleństwo uplastyczniać przy okazji nie zapaskudzając zbytnio kalkomanii która w tej skali jest pełna.Ten Arado ma pełne insygnia jakie miał pierwowzór ;-) Faktycznie, chyba lepiej tak zostawić i nie kombinować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 O rany!, jakie kapitalne maleństwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Kabinka kapitalna. Pomaluj jeszcze na czarno, albo grafitowo śmigło i przód silnika. Żeby zamarkować silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 2 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2013 Dziś udało się ogarnąć nieco pokład dziobowy.Do końca tygodnia powinienem uporać się z pokładem i pozostałą drobnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Hmm, te kotwice są jakieś takie... Zobacz tutaj, pierwsze zdjęcia: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=59&t=76367&start=60 Co prawda skala 1/350, ale wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2013 Hmm, te kotwice są jakieś takie... Zobacz tutaj, pierwsze zdjęcia: http://www.shipmodels.info/mws_forum/viewtopic.php?f=59&t=76367&start=60 Co prawda skala 1/350, ale wiesz... Niestety mi też te kotwice nie odpowiadają.Kotwice z kompletu Tamiya także nie są poprawne.Na chwilę obecną nie mam żadnych które by pasowały.Nie mniej coś będę jeszcze z nimi kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Super, ale rada o markowaniu silnika w Arado jest słuszna. Postaraj się to zrobić, wtedy będzie całkiem OK. Zresztą i tak ogółem wszystko to bardzo pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 Super, ale rada o markowaniu silnika w Arado jest słuszna. Postaraj się to zrobić, wtedy będzie całkiem OK. Zresztą i tak ogółem wszystko to bardzo pięknie wygląda. Spokojnie będzie poprawione.Mało tego dodam z blaszki cylindry silnika ;-) Tymczasem wyposażyłem pokład i dozbroiłem szwaba ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Piękny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Niesamowity, pamiętam jak jako dziecko fascynowałem się historią o zatopieniu Scharnhorsta. Bardzo udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 Niesamowity, pamiętam jak jako dziecko fascynowałem się historią o zatopieniu Scharnhorsta. Bardzo udany model. Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca....jeszcze nie skończyłem a nadal dużo do zepsucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Czerwca 2013 Super Moderator Share Napisano 10 Czerwca 2013 Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca....jeszcze nie skończyłem a nadal dużo do zepsucia Z każdym dniem coraz więcej Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 mały apdejcik wraz z dwoma fotografiami poglądowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 O kurde, jakieś gigantyczne owady atakują niemiaszka Na serio to super, że nadciąga finisz już czekam na galerie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Planujesz pod tym okrętem morze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2013 Planujesz pod tym okrętem morze ? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2013 Niewielkie postępy w pracy.Dokleiłem część tratw i wykorzystałem ładną pogodę na retusze i sesję zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Ostatnie zdjęcie jest imponujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 13 Czerwca 2013 Share Napisano 13 Czerwca 2013 Fantastycznie sobie radzisz z niełatwą 7-setką Precyzja i finezja duuże robią wrażenie Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 7 Lipca 2013 Autor Share Napisano 7 Lipca 2013 Witam,Można zaryzykować stwierdzenie,że to finisz.Do zrobienia pozostało olinowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Witam,Można zaryzykować stwierdzenie,że to finisz.Do zrobienia pozostało olinowanie. Super, czekam na olinowanie Z czego będziesz je robił i jak instalujesz na modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Super, czekam na olinowanie Z czego będziesz je robił i jak instalujesz na modelu Pozdrawiam Po raz pierwszy użyję słynnej nitki UNI CAENIS 20 DEN Już samo trzymanie tej nitki w dłoniach powoduje strach przed tym ustrojstwem. jak ją będę montował ....hmmm pewnie na cyjanoakryl w żelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Lipca 2013 Super Moderator Share Napisano 8 Lipca 2013 Po raz pierwszy użyję słynnej nitki UNI CAENIS 20 DENJaki kolor nici? Czarny? Będziesz ją jeszcze malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 8 Lipca 2013 Autor Share Napisano 8 Lipca 2013 Po raz pierwszy użyję słynnej nitki UNI CAENIS 20 DENJaki kolor nici? Czarny? Będziesz ją jeszcze malował? Kolor czarny.Nie mam zamiaru ich malować....przynajmniej nie myślałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi