czak45 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Kupiłem tą nowość DRAGONA. Chciałem skleić prosto z pudła dla relaksu. Poległem podczas przyklejania ekranów. Wiem, że można kupić fototrawione Parta, ale coś mam przeczucie, że mogą nie pasować. Mam pytanie czy wersja N istniała w tej konfiguracji bez ekranów: -dodatkowa osłona jarzma armaty -dodatkowa osłona przedniej płyty -układ wydechowy do pokonywania przeszkód wodnych do 1.5 m. Szukałem w necie i na witrynach modelarskich, ale nic takiego nie znalazłem. Sam model wygląda tak: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Czy dokładnie w tej konfiguracji, którą podałeś to nie wiem, ale na pewno występowała bez ekranów bocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 13 Września 2012 Autor Share Napisano 13 Września 2012 Przeróbka na późna L-kę. Choć do końca nie wiem czy może to L-ką być? Wygląda to tak: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Ładna trójeczka Czarku, winietkę jakąś planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Witam.Ciekawie się zapowiada ładny modelik,kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 14 Września 2012 Autor Share Napisano 14 Września 2012 Winietka będzie, ale bardzo mała. Zdjęcia z postępów i przymiarek: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Żywiczne pakunki czyjej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Podoba mi sie czekam na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Ciekawe co tym razem wymyśliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Bardzo ładnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 15 Września 2012 Autor Share Napisano 15 Września 2012 Pakunki to koce, skrzynie drewniane i metalowe firmy Armo. Bazylms nic ciekawego nie wymyśliłem większość "atrakcji" już pokazałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 większość "atrakcji" już pokazałem. No co ty Czarek, na twoich winietkach zawsze wiele się dzieje, pakunki jak najbardziej in plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 oj ta figurka siedzącego na wieży będzie wymagała pracy... zrób coś z plandeką na błotniku bo lewituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Witam.Efektownie wszyściutko wygląda a po malowaniu efekt murowany będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Fajna przeprowadzka heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 17 Września 2012 Autor Share Napisano 17 Września 2012 Dzięki za komentarze. Wersja finalna bez pakunków wygląda tak: Porównałem sobie też Dragona z Revellem: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 Po kilku wersjach i przymiarkach zdecydowałem się na taka oto minimalistyczną podstawkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Bardzo ładna.Czekam na kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Ciekawie sie prezentuje. Z niecierpliwością czekam na malunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Panzer III jeden z najbardziej zgrabnych i nowoczesnie wygladajacych czolgow. Podoba się - szkdoa, ze bez ekranow, bylby czad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Października 2012 Share Napisano 24 Października 2012 Wszyscy w tymi ekranami, IV-ki, III-ki, Stugi, a bez nich właśnie widać pięknie linie pojazdu no i cudne zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 oczywiście in plus całość czekam na malunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 Ej daj jeszcze te pakunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi