woto Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Witam Trochę panter pojawiło się ostatnio na forum, więc oryginalny nie będę. W moim przypadku będzie to Panther Ausf. D Dragona nr 6428. Na razie pokleiłem kółka, więc nic ciekawego co by było warte pokazania W zestawie są gąski DS. Jakoś średnio mi się podobają ( pierwsze wrażenie). Jeśli ktoś z kolegów miałby na zbyciu Magic Track-i to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Kolejna pantera . Ale mnie pasuje ; ) Trochę oryginalna bo D z zimmem O tyle masz ułatwione , że możesz walić prosto z pudła i będzie w miarę poprawna . M traki i kilka ogniw friuli mi zostało jak jesteś zainteresowany to pisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2012 Share Napisano 12 Września 2012 Trójka była super, ciekawe jak ten ci wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Mnie tam wysyp panter nie przeszkadza,bo bardzo lubię ten czołg . Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Mnie tam wysyp panter nie przeszkadza,bo bardzo lubię ten czołg . Powodzenia. Poza tym ten sam model w wykonaniu różnych modelarzy, różnie może wyglądać, co jest raczej urokiem tego hobby, więc nudno raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 Coś się ostatnio tych zwierzaków namnożyło ale to fajnie .Jakie malowanie przewidujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 13 Września 2012 Share Napisano 13 Września 2012 A ja bardzo lubię gdy jest dużo panterek na forum jestem ciekaw jak ten model wygląda po złożeniu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 13 Września 2012 Autor Share Napisano 13 Września 2012 Do malowania długa droga. Wstępnie zakładam malowanie pudełkowe, ale zanim dojdę do tego etapu to może znajdzie się ciekawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 16 Września 2012 Share Napisano 16 Września 2012 Witam.Znajdziesz choć to też jest efektowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 30 Października 2012 Autor Share Napisano 30 Października 2012 Witam po dłuższej nieobecności. Ponad miesiąc od ostatniego postu . Dłubię w dalszym ciągu przy blaszkach z różnymi efektami a efekt na ten moment taki: pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Kolego woto a efekt na ten moment jest taki że jest fantastyczny,nie było Cię długo ale ja już będę na pewno zaglądał bo model wychodzi Ci imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Pięknie to wygląda. Ale czy przypadkiem to nie są szwy o łączeniu form na osiach kół napinających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Właśnie nie wiem, czy to szew czy do zeszlifowania. Kiedyś się pospieszyłem i niepotrzebnie zeszlifowałem, a nie znalazłem zdjęcia tego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Narazie super Ci to wychodzi, mega czysto. Czekam na dalsze postepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Blaszki klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 ładnie się prezentuje z tymi metalami fajny - będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 A klocek z czego wystrugany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 2 Listopada 2012 Autor Share Napisano 2 Listopada 2012 Klocek wystrugany z patyczka po lodach ;-), a tuba na wyciory z anteny radiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Kolego chętnie przejme gaski z DS. Blacharka top class:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 7 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2012 Witam Kotek wreszcie zbliża się do końca klejenia. Pozostało jeszcze dorobić wieszaki pod osłony boczne, i lewy wyrzutnik granatów i jeśli o czymś nie zapomniałem to by było tyle przed malowaniem. I tu mam mały problem, bo dalej nie zdecydowałem się jak go pomalować . pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Ładnie jej z tymi blaszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Model robi naprawdę bardzo dobre wrarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Super robota. A to malowanie pudełkowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dombeer Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 I bez malowania model wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Wojtku przyznam klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi