Tukidyndas Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 O wiele lepszy efekt niż ta nowomoda z lakierem do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Zajefajnie, nie wiem czego niektórzy narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Narzekają a sami tak "nie umiom" Dla mnie - super! Po latach wróciłem do hobby i na takich relacjach się uczę pilnie je podpatrując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Dzięki Panowie. Troszkę czasu minęło od ostatniej aktualizacji. Pojazd tymczasem zmienił się w JSU-122.Robię też do niego małą winietkę. Na razie tak się prezentuje; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Ładnie Czemu wymieniłeś fifke ?aluminiowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Robert lufkę wymieniłem bo skończyła mi się kalkomania do JSU-152. A sama fifka plastikowa.Musiałem przerabiać lufkę od IS-a.Niestety chyba nikt nie produkuje na razie do JSU-122. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 O podstawka. Coś nowego. Skąd masz te ściankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Krzysiek kawałek z Miniartu a słupek zrobiłem ze styroduru..Kula zaś zrobiona ze szklanej kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Nooo piękny . Obicia bardzo realistyczne, no i gąski bardzo mi się podobają. A podstawka bomba, już się boję pomyśleć co będzie dalej. Świetny pomysł z tym murkiem . P.S W jaki sposób malowałeś gąski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Szkoda ,że zlikwidowałeś zimowe camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) Szkoda ,że zlikwidowałeś zimowe camo. Niestety nie wychodzą mi te zimówki. Michał gąski to friule tylko moczone w miksturze domestos+ocet. Edytowane 10 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 Michał . Bardzo ładny.Będziesz jeszcze cos dodawał na podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Już zmieniłem Grzesiek. Myślę,że tak to dopiero surowa podstawka Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Na koniec się okaże, że Piotrek zrobił wszystkie 3 modele Ostatnia wersja mi się najbardziej podoba, 122mm armata ma coś w sobie - wiem, bo sam robię z toczoną lufką :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Gadanie ,że nie umiesz. Było naprawdę super(chyba ,że to efekt photoshopa) w co ja nie bardzo chcę wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 kurcze, zimowe było totalnie świetne ale to jest też dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Zimowe kamo miało klimat wyglądało tj. isu stał na Syberii kilkanaście lat tylko brakowało kilku sopki i dioramy z bałwanem ;P Ale obecne kamo też daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Fajny zielony potworek Strach się bać Twojego kolejnego zimowego kamo, bo skoro to "nie wyszło" to jak w końcu "wyjdzie" to ja nie wiem co to będzie Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi