Zekar Napisano 10 Października 2012 Share Napisano 10 Października 2012 Mistrzostwo świata , przede wszystkim brawa w ogóle za podjęcie takiego trudnego i zarazem ciekawego tematu. Podziwiam wytrwałość i determinacje. Gratulacje, piękne cudeńko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 11 Października 2012 Autor Share Napisano 11 Października 2012 (edytowane) DZiekuje wszystkim za wpisy i pamiec! Kilka zdjec z lasem namalowanym damska raczka mojej wspanialej kolezanki z Polski..... Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Jeszcze...jeszcze... jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Jak żywy!!! Brawo i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Wszystko fajne jednak nazw własnych się nie tłumaczy - "Śmiały" to "Śmiały" a nie brave - nawet jeżeli to to samo w języku potocznym mówiąc o czynie. Model bardzo ładny, a patriotyzm zobowiązuje w końcu nie powiedziałbyś, że hitlerowcy okupowali polskie miasta m.in. Breslaw, Danzige czy Bromberg . "Śmiały" to "Śmiały" i niech sobie wszyscy łamią języki oprócz nas Polaków he he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 11 Października 2012 Autor Share Napisano 11 Października 2012 Wszystko fajne jednak nazw własnych się nie tłumaczy - "Śmiały" to "Śmiały" a nie brave - nawet jeżeli to to samo w języku potocznym mówiąc o czynie. Model bardzo ładny, a patriotyzm zobowiązuje w końcu nie powiedziałbyś, że hitlerowcy okupowali polskie miasta m.in. Breslaw, Danzige czy Bromberg . "Śmiały" to "Śmiały" i niech sobie wszyscy łamią języki oprócz nas Polaków he he he. Twoj patryjotyzm polega na tym aby miec radoche z tego ze sobie inni jezyki lamia na czyms czego nie rozumieja co znaczy. Prowadzi to do niczego. Po przeczytaniu slowa Smialy nic nie zrozumieja. Dla nich to brzmi jak chodzenie po suchych lisciach. Moj patryjotyzm polega na tym aby tym ludziom anglojezycznym przekazac jak najwiecej informacji o tym pociagu i kawalku histori z nim zwiazanego o ktorym nie maja zadnego pojecia. Slowo Brave daje im do zrozumienia ze tam bylo Smiali chlopcy Jak ktos bedzie sie chcal dowiedziec wiecej o tym pociagu i wpisze w wyszukiwarce Polish Amored Train Brave otrzyma cala strone informacji w jego jezyku. Gdybym w Polsce ten model pokazywal to wtedy bylby Smialy. Patryjotyzm wyznaje sie czynami a nie slowami..wiec idz i sklej cos patryjotycznego i pokaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Chłopie, nie wiem co powiedzieć, ale wygląda zaje...e. Gratulacje. Co do nazwy, to śmiało mogłeś napisać ŚMIAŁY, a w () Brave. Może podpowiedź przyda się do kolejnych SUPER modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 11 Października 2012 Share Napisano 11 Października 2012 Śmiało mogę powiedzieć że to jedna z najciekawszych galerii jakie się tutaj ostatnio pojawiły. Ilość włożonej pracy naprawdę powala na kolana. Do tego należą Ci się wyrazy szacunku za promowanie naszej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 12 Października 2012 Autor Share Napisano 12 Października 2012 Dziekuje wszystkim za tak wielkie zainteresowanie i aby rozwiazac ten problem z nazwa poszedlem na kompromis. Pomysl podsunal kolega plastikk. Moje nastepne projekty to juz zaczety warsztat z Bucker Ba 181 A a z Polskich tematow mam zamiar zaczac MIG 29UB Eduarda. Z zaczetych innych modeli na polce stoja: Chinskie dzialo przeciwpancerne 120mm Type89, Hetzer i starszy model StugIV z CMK. Czolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Dołączam do achów z jednym ale co do faktury desek na węglarce tak mi jakoś osłabiają ogólne wrażenie (za zabawkowe) Reszta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 „Patryjotyzm wyznaje sie czynami a nie slowami..wiec idz i sklej cos patryjotycznego i pokaz..” 1. Jak jesteś taki nerwus to sobie zażyj jakiś nerwosolek albo coś. W mojej wypowiedzi nie było nic co mogłoby Ciebie obrazić więc nie wiem skąd taki nagły atak złości i zjadliwości w twojej wypowiedzi. 2. Jak się wystawia coś na forum publicznym to powinieneś jakoś znosić krytykę – każdą. Ja się jej obawiam więc na razie nic nie wystawiam. 3. W.t.f - „patryjotyzm” - chyba patriotyzm – można przejawiać jak się chce słowami i czynami znajdź sobie definicję gdzieś w Internecie. Kończę dyskusję i będę pamiętał żeby nie zabierać głosu na twoich wystawkach bo szkoda słów, a achów i ochów inni koledzy ci dostarczą (skoro tylko na to czekasz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 2. Jak się wystawia coś na forum publicznym to powinieneś jakoś znosić krytykę – każdą. Ja się jej obawiam więc na razie nic nie wystawiam. nie tylko modele mogą być poddawane krytyce ale i komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekda Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 2. Jak się wystawia coś na forum publicznym to powinieneś jakoś znosić krytykę – każdą. Ja się jej obawiam więc na razie nic nie wystawiam. nie tylko modele mogą być poddawane krytyce ale i komentarze... Tia reprymenda przyjęta - przecież chodzi o zabawę a ja tu sie unoszę jak jakiś popapraniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Fantastyczne wykonanie no i nazwa bliska sercu A tak na marginesie ile on metrów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 14 Października 2012 Autor Share Napisano 14 Października 2012 Fantastyczne wykonanie no i nazwa bliska sercu A tak na marginesie ile on metrów?? Wielkosc podstawy 248x33cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 14 Października 2012 Autor Share Napisano 14 Października 2012 Dziekuje Admin Modelwork za wyroznienie tego projektu na glownej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Witam.Robi wielkie wrażenie.Jestem pełen podziwu dla Ciebie.Wykonałeś arcydzieło.Chyle czoło.Wystawiałeś go gdzieś ,jeśli tak czy nagrodę otrzymałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 14 Października 2012 Autor Share Napisano 14 Października 2012 Witam.Robi wielkie wrażenie.Jestem pełen podziwu dla Ciebie.Wykonałeś arcydzieło.Chyle czoło.Wystawiałeś go gdzieś ,jeśli tak czy nagrodę otrzymałeś. 6ego tego miesiaca byl na wystawie tutaj w Vancouver ale tylko na pokaz. W kwietniu jade do USA do Seattle na zawody i bede bral udzial w konkursie. Czolem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Życzę powodzenia i zdobycia nagrody głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 6ego tego miesiaca byl na wystawie tutaj w Vancouver ale tylko na pokaz. Czolem.. Nie wszedł do żadnych ram konkursowych czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analogic Napisano 14 Października 2012 Autor Share Napisano 14 Października 2012 Nie wszedł do żadnych ram konkursowych czy co? Nie moglem sie zmiescic na szerokosc w dzwiach..wiec go zostawilem na korytarzu...a tam nie oceniano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Joj to musisz mieć pokaźną półeczkę Jeszcze raz gratulacje zacnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 GENIALNY. Brawo! za pomysł, wykonanie, warsztat no i ideę oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi