temir 2 Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Witam! Relację z powstawania modelu można sobie oglądnąć tutaj: viewtopic.php?f=87&t=34577 ...a to rezultat : Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam! Cytuj
Przemo1CK Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Czołem Bardzo fajny, pojazd elegancki, figsy pasują i ta podstaweczka - super Pozdrawiam Przemo Cytuj
kub Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Piękny, wspaniały wyborny, wyśmienity model czołgu.... zaczyna się to już robić nudne pomaluj jakiegoś na różowo albo w szkocką kratę Poważnie to czkam na następny twój warsztat Cytuj
nicpon Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Cudeńko, szczególnie figurki fajnie wyszły i przykuły moją uwagę. Cytuj
Andrzej_LK Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 widzialem w Lublinie na żywo ale trudno było się przyjrzeć ze względu na dystans. cudny modelik, jak to zawsze twoje produkcje. dwie małe uwagi - piechur powinien być raczej szary (chociaż w białym bardzo mu do twarzy), model mógłby być nieco jaśniejszy - wyglądałby jeszcze korzystniej. ale sam mam z tym problemy więc wiem jak jest. Temir akbar! Cytuj
Zekar Napisano 26 Października 2012 Napisano 26 Października 2012 Piękna 72-dwójka, zarówno podstawka jak i sam model. Ogólnie to się nie lubię czepiać szczegółów, ale rzucił mi się w oczy kolor lufy karabinu piechocińca, chyba lepiej wyglądałaby pomalowana na czarno. Ale to takie tam czepialstwo, ogólnie super . Cytuj
bazylms Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Wygląda bardzo ładnie. Piechur ślicznie pomalowany i to w jakiej skali. Cytuj
KrzychuP Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Model zacny podstawka niby prosta ale urokliwa i faktycznie ten piechur wygląda jakby mial średniowiecznego samopała(nie wiem czemu modelarze musza malować te elementy na nieszczęsny gunmetal-to nieporozumienie,ale łatwy do poprawienia. Cytuj
Is-7 Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Witam. Model jest piękny. Wygląda jak w 1:35. Na prawdę wielkie brawa za wykonanie. Brudzenie jest bardzo ładne, a podstawka prosta i zarazem dobrze pasująca do modelu. Figurki to już kosmos. Ja tak pomalować nie umiem ludków z 1:35, a ty takie rzeczy robisz w 1:72. Moja ocena to 6+/6 Cytuj
hubert72 Napisano 27 Października 2012 Napisano 27 Października 2012 Świetny Mógłbyś w skrócie opisać sposób w jaki wykonałeś błotko ? Z czego jest ''woda'' ? Cytuj
temir 2 Napisano 27 Października 2012 Autor Napisano 27 Października 2012 Witam! dwie małe uwagi - piechur powinien być raczej szary (chociaż w białym bardzo mu do twarzy), model mógłby być nieco jaśniejszy - wyglądałby jeszcze korzystniej. Co do pierwszego – nie próbuję a nawet bym nie śmiał z tym polemizować z braku stosownej wiedzy, ale żeby nie było że wziąłem to sobie „z czapki” - sugerowałem się poniższymi fotkami : Co do drugiego – to był mój „first time” jeśli chodzi o kamuflaż „panzer grau” i tylko to może służyć za jakieś usprawiedliwienie. Kolor bazowy przed psiknięciem rozjaśniłem ale jak pokazało życie działałem nazbyt ostrożnie i po kolejnych etapach tj. łosz na powrót kolor ściemniał i cały pogrzeb na nic ... Piękna 72-dwójka, zarówno podstawka jak i sam model. Ogólnie to się nie lubię czepiać szczegółów, ale rzucił mi się w oczy kolor lufy karabinu piechocińca, chyba lepiej wyglądałaby pomalowana na czarno. Model zacny podstawka niby prosta ale urokliwa i faktycznie ten piechur wygląda jakby mial średniowiecznego samopała(nie wiem czemu modelarze musza malować te elementy na nieszczęsny gunmetal-to nieporozumienie,ale łatwy do poprawienia. Pomalowanie lufy na ten kolor rzeczywiście było nie najszczęśliwszym pomysłem , ale gdy to robiłem wydawał mi się wyśmienity – na szczęście skorygowania tego oczywistego babola jest bardzo proste. Świetny Mógłbyś w skrócie opisać sposób w jaki wykonałeś błotko ? Z czego jest ''woda'' ? Błoto to akryl + pigmenty MIGa a woda to preparat Vallejo „Still Water” zabarwiony akrylami Vallejo. Pozdrawiam! Cytuj
Pawel90 Napisano 29 Października 2012 Napisano 29 Października 2012 Gratuluję znakomitego modelu! Cytuj
R_Mazzi Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 Klasa sama w sobie, Marcin zawitasz do Katowic? Z przyjemnością obejrzałbym na "żywo" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi