temir 2 Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Witam! Relację z powstawania modelu można sobie oglądnąć tutaj: viewtopic.php?f=87&t=34577 ...a to rezultat : Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Czołem Bardzo fajny, pojazd elegancki, figsy pasują i ta podstaweczka - super Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Piękny, wspaniały wyborny, wyśmienity model czołgu.... zaczyna się to już robić nudne pomaluj jakiegoś na różowo albo w szkocką kratę Poważnie to czkam na następny twój warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Cudeńko, szczególnie figurki fajnie wyszły i przykuły moją uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 popdoba sie bardzo szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 widzialem w Lublinie na żywo ale trudno było się przyjrzeć ze względu na dystans. cudny modelik, jak to zawsze twoje produkcje. dwie małe uwagi - piechur powinien być raczej szary (chociaż w białym bardzo mu do twarzy), model mógłby być nieco jaśniejszy - wyglądałby jeszcze korzystniej. ale sam mam z tym problemy więc wiem jak jest. Temir akbar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 26 Października 2012 Share Napisano 26 Października 2012 Piękna 72-dwójka, zarówno podstawka jak i sam model. Ogólnie to się nie lubię czepiać szczegółów, ale rzucił mi się w oczy kolor lufy karabinu piechocińca, chyba lepiej wyglądałaby pomalowana na czarno. Ale to takie tam czepialstwo, ogólnie super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Wygląda bardzo ładnie. Piechur ślicznie pomalowany i to w jakiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Model zacny podstawka niby prosta ale urokliwa i faktycznie ten piechur wygląda jakby mial średniowiecznego samopała(nie wiem czemu modelarze musza malować te elementy na nieszczęsny gunmetal-to nieporozumienie,ale łatwy do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Witam. Model jest piękny. Wygląda jak w 1:35. Na prawdę wielkie brawa za wykonanie. Brudzenie jest bardzo ładne, a podstawka prosta i zarazem dobrze pasująca do modelu. Figurki to już kosmos. Ja tak pomalować nie umiem ludków z 1:35, a ty takie rzeczy robisz w 1:72. Moja ocena to 6+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Świetny Mógłbyś w skrócie opisać sposób w jaki wykonałeś błotko ? Z czego jest ''woda'' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 27 Października 2012 Autor Share Napisano 27 Października 2012 Witam! dwie małe uwagi - piechur powinien być raczej szary (chociaż w białym bardzo mu do twarzy), model mógłby być nieco jaśniejszy - wyglądałby jeszcze korzystniej. Co do pierwszego – nie próbuję a nawet bym nie śmiał z tym polemizować z braku stosownej wiedzy, ale żeby nie było że wziąłem to sobie „z czapki” - sugerowałem się poniższymi fotkami : Co do drugiego – to był mój „first time” jeśli chodzi o kamuflaż „panzer grau” i tylko to może służyć za jakieś usprawiedliwienie. Kolor bazowy przed psiknięciem rozjaśniłem ale jak pokazało życie działałem nazbyt ostrożnie i po kolejnych etapach tj. łosz na powrót kolor ściemniał i cały pogrzeb na nic ... Piękna 72-dwójka, zarówno podstawka jak i sam model. Ogólnie to się nie lubię czepiać szczegółów, ale rzucił mi się w oczy kolor lufy karabinu piechocińca, chyba lepiej wyglądałaby pomalowana na czarno. Model zacny podstawka niby prosta ale urokliwa i faktycznie ten piechur wygląda jakby mial średniowiecznego samopała(nie wiem czemu modelarze musza malować te elementy na nieszczęsny gunmetal-to nieporozumienie,ale łatwy do poprawienia. Pomalowanie lufy na ten kolor rzeczywiście było nie najszczęśliwszym pomysłem , ale gdy to robiłem wydawał mi się wyśmienity – na szczęście skorygowania tego oczywistego babola jest bardzo proste. Świetny Mógłbyś w skrócie opisać sposób w jaki wykonałeś błotko ? Z czego jest ''woda'' ? Błoto to akryl + pigmenty MIGa a woda to preparat Vallejo „Still Water” zabarwiony akrylami Vallejo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 27 Października 2012 Share Napisano 27 Października 2012 Extra modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Gratuluję znakomitego modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Klasa sama w sobie, Marcin zawitasz do Katowic? Z przyjemnością obejrzałbym na "żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi