bondarek Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Witam Model to wynik nierównej walki z plastikową i żywiczną materią, prawie wszystko zrobiłem od podstaw, z zestawu wykorzystałem dwie części dlatego w tytule jest AGA. Relacja z budowy viewtopic.php?f=87&t=25786 A tak to wyszło: Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Znawcą WZ-34 nie jestem, ale widziałem ( i miałem w łapkach) zestaw w skali 1/35 firmy Aga, a więc mogę jedynie stwierdzić, że na Twoim wykonaniu modelu, powinna się wzorować kolejna firma, która będzie wypuszczała wypraski z zacnym Wz-34. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Piękny pojazd, też chce mieć taki! Tylko umiejętności brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Może lepiej nie, ale wiesz co chcę napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Scratch to Scratch gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Bajerancki modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 i tak oto duch zatriumfował nad materią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Nie mogę nie pochwalić takiego trudu. Więc chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Widzę, że AGA pokonane. Ładnie wyszedł Ci ten model. Może jeszcze trochę kurzu na oponach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 Dzięki za dobre słowo A kurzu jeszcze troszkę dodam przy najbliższej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 W końcu w miarę poprawny model poczciwej wuzetki. Kto wypuszcza klony (skala72) i po ile będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 W końcu w miarę poprawny model poczciwej wuzetki. Kto wypuszcza klony (skala72) i po ile będą? Mam nadzieję że poprawny , co do "klonów" to nie wiem jak będzie, to nie zależy ode mnie. Mogłoby się udać wypuścić Wuzetkę z żywicy, jest to całkiem ładny pojazd i myślę że wielu chętnie by wzbogaciło swoje kolekcje, tak czy inaczej szczegóły może podać skala72. PS A jak trochę odsapnę to może Wz28 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 PS A jak trochę odsapnę to może Wz28 ? Dajesz z tym tematem takich nigdy za wiele na forum a doświadczenie już większe w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Gratulacje! Dużo pracy Cię to kosztowało, ale było warto. Jedna sprawa - czy przypadkiem buda nie osiadła krzywo na podwoziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi