Keisyzrk Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Witam. Jako że czyny podobno świadczą o człowieku to zapraszam do oglądania. Jako że zdj. pierwszego modelu nie mam zacznę od drugiego.. Pierwszy model był http://www.mojehobby.pl/products/Wirbelwind-20MM.html i nie byłem zadowolony z efektu...jakiegokolwiek Drugi był commando car italeri i figurki tamyia 1:35 A tu trzeci model i kolejny nie udany pojazd gąsienicowy Z tego zestawu Academy byłem zadowolony także po pomalowaniu. Pierwszy drogi model..i wniosek ze na drogich nie warto się uczyć . Dragon 1:35 Is-3 1:35 trumpetera wyszedł jak wyszedł Mało udany tygrys...z italeri 1:35 Ekhem (do tej pory nie wiedziałem co to wash) Przełom zrobiłem zimmerit z masy wamodu..gruby i brzydki i po tym modelu zajrzałem na to forum w celu "dokształcenia" się Pseudo "Rudy" od zvezdy pierwsze testy washa i lakierów bezbarwnych co za czym idzie kalki w końcu ładnie się ułożyły Kw-1 robiony dla kolegi. IS-2 Także dla kolegi. Pierwszy zimmerit ze szpachlówki revella. Academy 1:35 Pierwsze zimowe kammo Japończyk i tu skończyło się malowanie Humbrolami + aerofraf... Tygrys królewski Dragon 1:35 Pierwsze użycie farb LifeColor Ekhem... dla klanu Ah1n1 pierwsze użycie farb Mr.Color i jakże te farby są genialne, przyjemniej śmierdzą od Humbroli To na razie tyle, na "warsztacie" mam shermana m4a1(76) od italeri i zastanawiam się nad zakupem kolejnego modelu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Piękne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Fajne modele. Podoba mi się malowanie tygrysa królewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Bardzo ładne modele,ładnie położone kalki tylko podziwiać pracę autora tych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim za pozytywne opinie Kolejny ulepek praktycznie prosto z pudła Italeri 1:35 Sherman M4A1(76). Wyszedłem z założenia że nie będę używał suchych pigmentów, cały "brudzing" to Humbrole i farby olejne dla art. specyfiki AK rozcieńczane, ścierane itp. Model nie ma na sobie grama suchego pigmentu. Galerii nie przewiduje dlatego że model uważam za średnio udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Weź ty się chłopaku ogarnij !! Jakie nieudane od trzeciego w dół świetne modele - jeździsz na konkursy modelarskie ? nie? TO ZACZNIJ ! Świetne modele Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2012 Share Napisano 22 Grudnia 2012 Dawaj go do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2012 Weź ty się chłopaku ogarnij !! Jakie nieudane od trzeciego w dół świetne modele - jeździsz na konkursy modelarskie ? nie? TO ZACZNIJ ! Świetne modele Pozdrawiam Przemo Jako że nie posiadam własnego samochodu nie jeżdżę na konkursy, co do modeli zawsze widzę coś co można poprawić, coś zrobić lepiej. Akurat w lutym będą już 2 lata odkąd zacząłem kleić. Dawaj go do galerii. Poszedł do galerii Dzięki za opinie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Znalazłem zdj. swojego pierwszego ulepka w całości malowany humbrolem, błoto z wikolu ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 widać progres i fajny warsztat. co do konkursów to na wszystkie jeżdżę pociągami, to akurat nie jest wymówka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Krzyśku, gratuluję postępów... Jak na dwa lata- kawał dobrej roboty... Kibicuję następnym projektom... PS Andrzej nawet do Lublina i Bytomia dociera....- trochę chęci i spotkamy się na którymś konkursie... Imek46 zaczynał od wyprawy kolejowej do Trójmiasta... wiele lat temu na Navigę... Można- można... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2013 widać progres i fajny warsztat. co do konkursów to na wszystkie jeżdżę pociągami, to akurat nie jest wymówka :-) Krzyśku, gratuluję postępów... Jak na dwa lata- kawał dobrej roboty...Kibicuję następnym projektom... PS Andrzej nawet do Lublina i Bytomia dociera....- trochę chęci i spotkamy się na którymś konkursie... Imek46 zaczynał od wyprawy kolejowej do Trójmiasta... wiele lat temu na Navigę... Można- można... Pozdrawiam! To zawsze jakiś sposób autobusem do miasta i pociągiem dalej. Modele ze dwa pakować i jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 To zawsze jakiś sposób autobusem do miasta i pociągiem dalej. Modele ze dwa pakować i jechać Powinieneś zobaczyć karton podróżny templessa, po telewizorku małym, całą Polskę z nim zjeździł - pociągami. Zapraszamy na Paprykarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 To zawsze jakiś sposób autobusem do miasta i pociągiem dalej. Modele ze dwa pakować i jechać Powinieneś zobaczyć karton podróżny templessa, po telewizorku małym, całą Polskę z nim zjeździł - pociągami. Zapraszamy na Paprykarza. Mam zamiar do Warszawy wpaść http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=57&t=34028 wezmę ze sobą Pershinga i ISU-122 o ile je skończę. Imageshack usunął mi zdj. pershinga nie mam zielonego pojęcia dlaczego . Więc wstawiam je tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Kolejny zlepek ISU-122 z Dragon'a 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Kolekcja piękna podziwiam wykonanie i dobór modeli. Wiem już kto mi wykupił figurki Dragona "US Army tank riders" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Pershing jest the best, a figurki wyglądają fantastycznie - szczególnie ich twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 Kolekcja piękna podziwiam wykonanie i dobór modeli. Wiem już kto mi wykupił figurki Dragona "US Army tank riders" Dzięki. Figurki kupiłem w stacjonarnym sklepie w Białymstoku także to nie ja Pershing jest the best, a figurki wyglądają fantastycznie - szczególnie ich twarze. Czuję pewną dozę przesady co do figurek i ich ryjków :P ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 2 Listopada 2013 Autor Share Napisano 2 Listopada 2013 IS-2, Zvezda 1:35 Warsztat>http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=37183 Galeria> http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=40272 A teraz jest romans z pancerką ale w skali 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 9 Listopada 2013 Autor Share Napisano 9 Listopada 2013 To znowu ja z czołgiem T-34/76 HobbyBoss 1:48 Galeria >http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=40601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2013 T-34/85 HobbyByss 1:48 Galeria>>>http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=40982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Grudnia 2013 Share Napisano 5 Grudnia 2013 Bardzo fajna galeria. Jest na czym oko zawiesić zwłaszcza na pojazdach RKKA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 21 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2013 Bardzo fajna galeria. Jest na czym oko zawiesić zwłaszcza na pojazdach RKKA. Dzięki Cóż właśnie wyciągnąłem IS-2 z łamanym kadłubem. Z dodatków mam alu. lufę, póki co więcej nie przewiduję. Kolejny szkrab w 1:48 a'la "relaksuj się nie przejmuj" M4A3 75(w) od HobbyBossa z bardzo małymi poprawkami na wieży, które i tak się trochę popsuły..Mój aparat nie lubi koloru olive drab Galeria> Brak, mikro galeria tutaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2014 Kolejny.. IS-2 wczesny, Dragon 1:35 Galeria>>http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=68&t=41648 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 16 Stycznia 2014 Share Napisano 16 Stycznia 2014 Kurcze chciałbym tak sklejać modele jak Ty Pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi