chorąży Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 16 godzin temu, Michal_G napisał: Co do koloru - amerykański powinien być w Olive Drab. Radziecki początkowo też (tak z dostaw przychodziły), a jeżeli wymagał malowania to dowolny zielony (od regulaminowego 4B0 do zdobycznej niemieckiej farby) podejdzie. XF-62 to Olive Drab a nie radziecki 4B0, tak w kwestii formalnej. Tak jak podejrzewałem THX za odpowiedź/radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia W dniu 31.12.2024 o 16:33, Adams M1A1 napisał: Dalsze informacje dotyczące Dodge WC54 . Quinta Studio na swojej stronie internetowej ma w ofercie w przedsprzedaży w/w pojazd jedyne za 22 jurki + 8 lub jak kto zasobny i bardziej niecierpliwy 50 za wysyłkę, dodatkowo na ich stronie można zobaczyć jak wygląda egzemplarz prototypowy po sklejeniu , można także zobaczyć rendery pojazdu i jego wnętrza, muszę napisać że wygląda to smakowicie, zresztą oceńcie sami: https://quinta-studio.com/catalog/pre_order_for_model_kit_dodge_wc_54_ambulance_zvezda/PRE-ZVE3711/ Tylko na randerach jest błąd z maską ,otwiera się cała klapa a nie tylko górny fragment ,ale jest to wersja z innym zbiornikiem paliwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Dodge WC 54 powoli nabiera ciała i rumieńców . Na jakimś ruskim kanale oferującym do sprzedaży w/w model znalazłem zdjęcia zawartości pudełka i wygląd kalek, jestem zaskoczony bo widać że dali dwa komplety części podwozia( można by szczepana do starej Italki zrobić) kalki też wyglądają smakowicie , zresztą zobaczcie sami: https://i-modelist.ru/goods/2819/88817.html#gallery-13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Piątek o 16:52 Share Napisano Piątek o 16:52 Fajny, niecałe 2 stówy, ale ramki wyglądją jakby to nie była Zvezda, ale Zvezda na ramkach, zmienili logo ?! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Piątek o 17:34 Share Napisano Piątek o 17:34 41 minut temu, chorąży napisał: .. zmienili logo ?!.. Podobno nie są godni żeby flaga narodowa był na opakowaniu.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Piątek o 18:51 Share Napisano Piątek o 18:51 (edytowane) 2 godziny temu, chorąży napisał: Fajny, niecałe 2 stówy, ale ramki wyglądją jakby to nie była Zvezda, ale Zvezda na ramkach, zmienili logo ?! Oby to nie był przepak Eastern Express. Ale po obejrzeniu filmiku uspokoiłem się. To nowy model Edytowane Piątek o 18:56 przez Paweł Czarnocki 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Sobota o 07:42 Share Napisano Sobota o 07:42 Nie, ramki są z logo Zvezda, poziom na oko doskonały, Mam 2 estern express próba wykonnia tego skończyła się po 30 min próby obróbki zwieszenia. Tego tez już mam, To jest inny świat, poziom jak sherma czy inny kamaz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano Sobota o 11:47 Share Napisano Sobota o 11:47 4 godziny temu, chorąży napisał: Nie, ramki są z logo Zvezda, poziom na oko doskonały, Mam 2 estern express próba wykonnia tego skończyła się po 30 min próby obróbki zwieszenia. Tego tez już mam, To jest inny świat, poziom jak sherma czy inny kamaz Nowe modele Zwezdy to zupełnie inny poziom. Ostatnie pojazdy na podwoziu T-34 to bajka. Sklejają się świetnie. No i reszta Ich nowych wypustów pancerki to modele na światowym poziomie. Echhhhhhh czekam na nowego IS-3 ......... może zrobią wreszcie .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano wczoraj o 13:59 Share Napisano wczoraj o 13:59 W dniu 12.04.2025 o 13:47, Paweł Czarnocki napisał: Nowe modele Zwezdy to zupełnie inny poziom. Ostatnie pojazdy na podwoziu T-34 to bajka. Sklejają się świetnie. No i reszta Ich nowych wypustów pancerki to modele na światowym poziomie. Echhhhhhh czekam na nowego IS-3 ......... może zrobią wreszcie .... Faktycznie inny poziom w porównaniu do T72A z tego plastelinowego plastiku który kiedyś popełniłem, ale mnóstwo dodatków, lufa od RB i wieża z SBS-a i jakoś wygląda, nie da się nie stwierdzić, że są opracowane naprawdę dobrze i mają wiele elementów w innych modelach nie występujących jak plandeki ( Dodge WC51/52) czy też plandeka i wyciągarka w Uralu 4320 dla których to musiałem ów pojazd zakupić i który można będzie u mnie zanabyć za nie wygórowaną kwotę, jak ktoś chętny to nawet blaszki i kółka żywiczne się znajdą. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi