chorąży Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 16 godzin temu, Michal_G napisał: Co do koloru - amerykański powinien być w Olive Drab. Radziecki początkowo też (tak z dostaw przychodziły), a jeżeli wymagał malowania to dowolny zielony (od regulaminowego 4B0 do zdobycznej niemieckiej farby) podejdzie. XF-62 to Olive Drab a nie radziecki 4B0, tak w kwestii formalnej. Tak jak podejrzewałem THX za odpowiedź/radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia W dniu 31.12.2024 o 16:33, Adams M1A1 napisał: Dalsze informacje dotyczące Dodge WC54 . Quinta Studio na swojej stronie internetowej ma w ofercie w przedsprzedaży w/w pojazd jedyne za 22 jurki + 8 lub jak kto zasobny i bardziej niecierpliwy 50 za wysyłkę, dodatkowo na ich stronie można zobaczyć jak wygląda egzemplarz prototypowy po sklejeniu , można także zobaczyć rendery pojazdu i jego wnętrza, muszę napisać że wygląda to smakowicie, zresztą oceńcie sami: https://quinta-studio.com/catalog/pre_order_for_model_kit_dodge_wc_54_ambulance_zvezda/PRE-ZVE3711/ Tylko na randerach jest błąd z maską ,otwiera się cała klapa a nie tylko górny fragment ,ale jest to wersja z innym zbiornikiem paliwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Niedziela o 22:30 Share Napisano Niedziela o 22:30 Dodge WC 54 powoli nabiera ciała i rumieńców . Na jakimś ruskim kanale oferującym do sprzedaży w/w model znalazłem zdjęcia zawartości pudełka i wygląd kalek, jestem zaskoczony bo widać że dali dwa komplety części podwozia( można by szczepana do starej Italki zrobić) kalki też wyglądają smakowicie , zresztą zobaczcie sami: https://i-modelist.ru/goods/2819/88817.html#gallery-13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi