pankot13 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Długo się zastanawiałem czy zaczynać ten nowy wątek,z powodu moich ostatnich klęsk przy wykańczaniu modeli. Za co się nie zabrałem to nic nie mogłem jakoś doprowadzić do końca. Jeśli ten model mi nie wyjdzie to zrobię sobie dłuższą przerwę od modelarstwa. Na warsztat trafia wyżej wymieniony Leopard.Jak wszystkim wiadomo jest to pojazd,który nigdy nie wszedł do produkcji. Mimo tego spróbuję go zbudować,ponieważ zawsze bardzo podobała mi się jego zwarta,bojowa i drapieżna sylwetka. Do modelu dołożę tylko lufkę RB oraz friule. Tak to na razie się prezentuje; Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 No i super. Widzę,że zapowiada się szybki projekt.Jak składalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2012 Na razie jakoś to idzie Grzesiek. Szpachlować odrobinę trzeba na bokach kadłuba bo są tam wgłębienia skurczowe tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Nienawidzę tego wynalazku ale warsztat jak najbardziej będę oglądać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Nienawidzę tego wynalazku Tak samo jak ja. Wygląda jak połowa pantery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Jestem ciekaw jak go zrobisz. Co do modelu to muszę przyznać ,że bardzo ciekawy natomiast gąsienice to droga przez mękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Super Piotrze, zasiadam w pierwszym rzędzie . Jestem ciekaw jakie malowanie wybierzesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Trzymam kciuki ;) Dla mnie to nie połowa pantery a jego zminimalizowana wersja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2012 Dzięki Panowie. Cloner16 gąski są ładnie odlane chyba,że chodzi Ci o ilość zębów jakie trzeba do nich dokleić. Michał malowanie w instrukcji jest tylko jedno,ale mam już swoje obmyślone. Przyłożyłem wieżę od Pumy,żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać w kolorze; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Nareszcie jakiś niemiec w twoim wykonaniu. Będę się przypatrywał i mobilizował do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Friule moczone w domestosie i occie ,czy malowane bo wyszły bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 No ja widzę ty Friule masz to nie ma się czego obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Fajnie Ci idzie...mój gotowy stoi od pół roku i czeka na malowanie-gąski dałem pudełkowe fakt doklejanie każdego z zębówx2 na każde ogniwo daje popalić sugerowałbym jeszcze wymianę wieżowego MG na RB-koszt niewielki ale efekt lepszy niż z tym plastikiem z zestawu czekam na malowanie może mnie zainspiruje pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2012 Kamil te gąski są akurat malowane. Zastanawiam się właśnie czy zmyć farbę i moczyć je w śmierdzącej miksturze. Sławek chcę się wzorować na tym kamo; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Piotrek ja bym je zostawił. Na pewno lepsze po miksturze nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 Kibicuję oczywiście i życzę budowy bez niespodzianek tudzież innych wamodów Gąski elegancko wyszły Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2012 Kamil wamodu nie będzie. Leopard dostał wydechy od Pantery i podkład; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Motip? Bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2012 Podkład szary Car System Vosschemie Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 No pięknie... Widzę, że wystrzeliłeś cztery granaty z wieżowych wyrzutni... Kibicuję, bo mój Leopard na razie w poczekalni. Ale jak się napatrzę..., napatrzę... to i może ze swoim ruszę... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Masz tempo prac. Do świąt skończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Może mi się uda Krzysiek. Psiknąłem kamo; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Jakiego aerografu używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2012 Przesiadłem się z HS Ultry na Evolution. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi