Przemo1CK Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Czołem Oto najnowsza produkcja. VT-34. Malowanie zestawem AK 4BO Russian. Trochę płynów i pigmentów Miga. Model od kolegi "Firefly Vc". Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Ładnie. Spapraj coś kiedyś aby człowiek mógł sobie trochę popisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 jak zawsze klasa,powiedz jak dzaiałałeś z pigmentami i co robiłeś z "kapciami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 no tak ... - ja wiedziałem że tak będzie ale co tam swojego też zrobię czy możesz zdradzić coś więcej na jego temat, czy to twoja robota czy konwersje, a może jeszcze co innego bardzo ładny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Model SUPER. No czegoś podobnego w klasie modeli nie widziałem poza prawdziwą WPT wiele lat temu jak pluton czołgów posadziłem w bagnie na poligonie w Biedrusku. Jeszcze raz model miodzio. Najszczersze Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 super zwłaszcza cieniowanie obicia i brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Nooooo.... czad. Gratuluję pięknej wuzety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Kiedy Ty masz czas to wszystko robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2012 Czołem załoga Tak, model to Zvezda + stary Aires. Zakupiony w stanie 85 % złożenia od kolegi Firefly'a, także nie budowałem jakoś specjalnie, podoklejałem braki raczej. Brudzenie postanowiłem pokazać, także video tutorial w drodze. Panzer fajny koment, cieszę się, że mój model wspomnienia jakieś wywołuje Mierzu - to jest jak z Chuckiem Norrisem, ja czasu nie potrzebuje, to czas potrzebuje mnie Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Rewelacyjny. Czekam więc na ten tutorial . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Jakiś tam odkrywczy nie będę i też stwierdzę , że malowanie i brudzenie miażdży. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Bardzo ładny model! On miał km, czy tylko atrapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Bardzo fajny model. Zarówno w ogólnym wrażeniu, jak i w szczegółach, jak dla mnie wszystko wyszło elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Przemku świetne brudzenie, czym robiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 10 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2012 Czołem Z tym km-em, nie wiem, na fotkach za bardzo nie widać, a większość to już eksponaty muzealne. Brudzenie pokaże, robi się video-tutorial... będzie niebawem w tym wątku. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 Nie będę odkrywczy, jak powiem (a właściwie napiszę), że mnie też się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi