michalzip Napisano 20 Listopada 2013 Share Napisano 20 Listopada 2013 Przepraszam zapomniałem dodać linku tu o to link http://www.hobbyeasy.com/en/data/p1i8wnrfjfayxj4n9eki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 20 Listopada 2013 Super Moderator Share Napisano 20 Listopada 2013 Przepraszam zapomniałem dodać linku tu o to link http://www.hobbyeasy.com/en/data/p1i8wnrfjfayxj4n9eki.html Moim zdaniem nic nie musisz dokupywać - z zestawowymi blaszkami będzie prezentował się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalzip Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Dziękuje wielkie za podpowiedz więc nie będę kombinował z innym zestawem blach pozostanę na zestawowych. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkemot Napisano 21 Listopada 2013 Share Napisano 21 Listopada 2013 Chyba najlepszy zestaw blaszek do Yamato Fujimi 1/700 viewtopic.php?f=89&t=17424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Koledzy poszukuję zestawu do ORP Wicher WZ.39 1:400. Może to być projekt, skan, instrukcja, blaszka. Cokolwiek. Dam to wytrawić, kupię blachę ale sam nie dam rady zaprojektować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Cześć , kiedyś sobie zaprojektowałem połowę tej blaszki , jak chcesz to mogę doprojektować resztę i wytrawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 To jestem poważnie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdas Napisano 15 Grudnia 2013 Share Napisano 15 Grudnia 2013 Cześć , to fajnie , dam znać jak skończę projekt , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 24 Grudnia 2013 Share Napisano 24 Grudnia 2013 Witam, mam model Trumpetera USS Maryland w 1:700. Jest to mój pierwszy okręt, którym chciałbym zapoznać się z modelarstwem okrętowym, więc myślę nad dodatkami. Z tego co widziałem są toczone lufy do artylerii głównej, drewniany pokład(wolę malować w tej skali), ale nie widziałem żadnych blaszek. Może któryś z kolegów orientuje się czy jednak jakieś istnieją i gdzie można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Cofam moje pytanie. Znalazłem taki zestaw: http://www.freetimehobbies.com/1-700-blue-ridge-models-photo-etch-brass-barrels-upgrade-set-for-trumpeter-uss-maryland/ Chyba jedyny na rynku, ale wydaje się w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Ładny okręt, mam nadzieje, że będzie relacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Myślę, że będzie ale trzeba jeszcze poczekać. Na razie powoli kompletuję dodatki, ale chyba ten zestaw zawiera wszystko co mi potrzebne. Póki co trzeba pokończyć inne modele Swoją drogą, ktoś kupował coś w tym sklepie? Jak z wysyłką(to byłby mój również pierwszy zakup zza granicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warka Bear Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Swoją drogą, ktoś kupował coś w tym sklepie? Jak z wysyłką(to byłby mój również pierwszy zakup zza granicy). Kupowalo wielu. Zamawiasz, placisz i fru!: wysylaja. Za jakies 10-12 dni przesylka wyladuje w Urzedzie Celnym. Teraz potrwa dluzej, bo do 5-tego stycznia maja przerwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 26 Grudnia 2013 Share Napisano 26 Grudnia 2013 Aha. Czyli z przesyłką problemów nie ma. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Blaszki do Marylanda wyda Five Star Models (na dniach). Mozna juz zrobic preorder. Sa drogie, ale ja mam kilka zestawow tej firmy i uwazam ja za jedna z najlepszych na rynku. Przy okazji wypuszcza tez do San Diego (szkoda, ze model Dragona jest troche kiepskawy). http://www.freetimehobbies.com/1-700-five-star-wwii-usn-colorado-class-battleship-maryland-bb-46-1941-for-trumpeter-05769/ Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 23 Stycznia 2014 Share Napisano 23 Stycznia 2014 Dzięki za info. Na razie żadnych blaszek jeszcze nie zamawiałem, więc poczekam i zobaczę co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Są gdzieś jeszcze dostępne jakieś blaszki do HMS Anchusa w 1:350 Mirage hobby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 Są gdzieś jeszcze dostępne jakieś blaszki do HMS Anchusa w 1:350 Mirage hobby ?? Robił White Ensign Models, (cena to ok. 100 zł) ale niestety ok. 2 miesięcy temu padł. Dobre wiadomości są takie, że jedna z firm przejęła schedę po WEM i wkrótce ma wznowić dystrybucję i sprzedaż. Poza tym - nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Share Napisano 4 Lutego 2015 Czy ktos zna firme w ktorej mozna w przytomnej cenie wytrawic blaszke przygotowana w Corelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Lutego 2015 Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2015 Czy ktos zna firme w ktorej mozna w przytomnej cenie wytrawic blaszke przygotowana w Corelu?Jeśłi w Polsce to trawiłem u tego Pana - bardzo szybko i sprawnie http://www.szymonklimek.galeriasart.pl/ . Ewentualny mail do kontaktu to flagi-model@o2.pl Osobiście nie mam zastrzeżeń, choć nie robiłem zbyt skomplikowanych form. Za granicą to w Czechach firma Hauler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2015 Share Napisano 5 Lutego 2015 Czy ktos zna firme w ktorej mozna w przytomnej cenie wytrawic blaszke przygotowana w Corelu?Jeśłi w Polsce to trawiłem u tego Pana - bardzo szybko i sprawnie http://www.szymonklimek.galeriasart.pl/ . Ewentualny mail do kontaktu to flagi-model@o2.pl Osobiście nie mam zastrzeżeń, choć nie robiłem zbyt skomplikowanych form. Za granicą to w Czechach firma Hauler. A jak wygladaly ceny u tego Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 5 Lutego 2015 Super Moderator Share Napisano 5 Lutego 2015 Już nie pamiętam ale coś koło 80 zł za formatkę 11x14cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Są gdzieś jeszcze dostępne jakieś blaszki do HMS Anchusa w 1:350 Mirage hobby ?? Robił White Ensign Models, (cena to ok. 100 zł) ale niestety ok. 2 miesięcy temu padł. Dobre wiadomości są takie, że jedna z firm przejęła schedę po WEM i wkrótce ma wznowić dystrybucję i sprzedaż. Poza tym - nikt. Wiadomo jaka to firma przejęła Jest pewne w 100% że wznowi sprzedaż tej blaszki Ewentualnie czy zestaw relingów Abera podejdzie do tej Anchusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lutego 2015 Share Napisano 6 Lutego 2015 Wiadomo jaka to firma przejęła Jest pewne w 100% że wznowi sprzedaż tej blaszki Ewentualnie czy zestaw relingów Abera podejdzie do tej Anchusy WHITE ENSIGN MODELS WILL LIVE ON! WE ARE PLEASED TO ANNOUNCE THAT TOM'S MODELWORKS HAS PURCHASED THE ENTIRE STOCK OF WEM KITS, PHOTOETCH, AND RESIN PARTS, PLUS THE RIGHT TO CONTINUE PRODUCTION, AND THE WHITE ENSIGN MODELS NAME. WHITE ENSIGN KITS, PARTS, AND PHOTOETCH WILL BE AVAILABLE AGAIN SOON, SO WATCH THIS SPACE. cytat z: https://www.whiteensignmodels.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Panowie czy są jakieś zestawy do brytyjskich niszczycieli w 1:350, np Hms Zulu Trumpetera lub podobne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi