drago101 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Widać piękną i misterną robotę "detalisty". Naprawdę pięknie! Boże! Proszę! Tylko nie szarżuj z "uświnieniem" tego cacka! Wielu pewnie śię ślini aby walnąć na to tonę błota! I szczegół diabli by wzięli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Rewelacja. Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Zazdroszę wkładu czasu i wspaniałych efektów! Pozdrawiam w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Zapowiada sie zacnie. W jaki sposób robiłes spawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Szczegolnie te na zbiornikach Jakos umknol mi ten temat Kawal pieknego modelowania jak zwykle Ostatnio tez Juzka ulepilem w tych samych oznaczeniach w 48 ale pelno bobli popelnilem a tu prosze taki piekny wzor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Podziękował koledzy za zainteresowanie oraz życzenia tego samego wam wszystkim życzę . Spawy robiłem z GS oraz te na zbiornikach z druciku cynowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Spawy robiłem z GS oraz te na zbiornikach z druciku cynowego . Czy drucik najpierw przyklejales i formowales spaw czy na odwrot jak bys Mirku mogl uchylic rabka co z czym z tym drucikiem bo swietnie sie to prezentoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Mój IS przy Twoim się chowa ;) Ale lata praktyki robią swoje ;) Świetna robota !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Myślę jż jest to prosta metoda na cienkie spawy , rylcem robię wgłębienie nie za głębokie nakładam drucik 0,25 mm i ostro zakończoną wykałaczką aplikuję CA po obu stronach drutu jak złapie to tępą stroną czubka skalpela wygniatam spaw . Parę razy spróbować i z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Podziekowal Lece ciwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 toż to nie model tylko cud - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Cos pieknego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Kolega szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Piękny IS . Kawal dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Noo Mirku kiedy malowanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 8 Stycznia 2013 Share Napisano 8 Stycznia 2013 Noo Mirku kiedy malowanko ? No właśnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2013 Podziękował koledzy , do malowanka jeszcze sporo bo wieżę też trzeba trochę urozmaicić jutro zrobię fotki o co chodzi gdyż dzisiaj już akumulatorek mi się nie naładuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2013 Fotki cyknięte Kadłub zakończony dorobiłem liny oraz naciągi , kop€łkę dowódcy zaszpachlowałem a potem zrobiłem strukturę ze szpachli Tamiya oraz wyciąłem nowe otwory obserwacyjne . Dorobiłem relingi oraz gwiazdkę wokół jarzma tylnego km-u pozostało zrobić nowe zawiasy do włazu ładowniczego gdyż ye w zestawie są takiej samej grubości co sworzeń a to be jak się z tym uporam to pokażę . Pozdrawiam Mirem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2013 Witam . Dorobiłem zawiasy do klapy ładowniczego oraz zamki do jej otwierania , ponadto nowe dniazdo antenowe , korki do otworów strzelniczych oraz ruchome klapy do kopułki dowódcy na koniec zrobiłem imitację spawów . Po tych pracach etap składania modelu uważam za zakończony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 12 Stycznia 2013 Share Napisano 12 Stycznia 2013 Piękny, czekam z niecierpliwością na malowanie k: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Ja również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 wspaniałe te świecidełka z niecierpliwością czekam na kolejne aktualizacje tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Czekam na malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2013 A podziękował koledzy dzisiaj położyłem podkład jutro jak złapię czasu to może coś pomaluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi