matejson Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Ciężko dostępny już model Extratechu w wersji Extrapack (żywiczne części, metalowa lufa i blaszki). Do tego jak zwykle mała podstawka. Dopiero przy robieniu zdjęć zauważyłem, że półcalówka obsunęła się ze statywu. Jak patrzę na figurki załogi to przydało by im się jeszcze portki lekko ubrudzić, szczególnie temu w ogrodniczkach. Mam też lekki niedosyt jeśli chodzi o wykonanie końcowe, ale czas zająć się kolejnym modelem. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Bardzo udana praca. Szczególnie biorąc pod uwagę skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 zgrabny modelik. wyraźnie trafiłeś na lepiej spasowany egzemplarz bo pracę z Extratechem wspominam jako koszmar. fajnie zaaranżowany i ubrudzony, duży pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Bardzo ładnie. Czyj budynek, jakiej firmy, czy może to jakiś domowy produkt? A jak oceniasz tą chemię od AK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Ladny, szkoda ze nie ma faktury odlewu na oslonie transmisji, troche to razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Podglądałem warsztat, suma sumarum wyszedł całkiem sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Dzięki koledzy za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 na żywo też prezentował się zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Całość bardzo fajna. Może nie przyglądałem się za bardzo w realu, ale na tych fotach wyszło bardzo zacnie. Figurka cywilki to jakiś gumiak? Chatka z podstawką - kto to produkuje BTW chatka wydaje mi się za niska, szczególnie górne kondygnacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 8 Marca 2013 Autor Share Napisano 8 Marca 2013 Figurki to żywica Calibre72 i CMK, tylko kobieta z Ceasara. Kamienica to żywiczny klocek Verlindena. Dzięki koledzy za opinie Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Gratuluję wyróżnienia, chociaż wg mnie w Bytomiu powinien być - wg reguł festiwalu - w klasie "gotowy do boju". Tam pewnie też zostałby wyróżniony bo prezentuje się wyśmienicie Klocki z Verlindena oglądałem i muszę powiedzieć, że pomysł na taki odlew jest lekko poroniony Nie chcę wiedzieć ile ważyła ta cała podstawka Na zbliżeniach jeszcze lepiej widać bajeranckość figurek i ich świetny dobór do modelu. Całość jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 9 Marca 2013 Autor Share Napisano 9 Marca 2013 chociaż wg mnie w Bytomiu powinien być - wg reguł festiwalu - w klasie "gotowy do boju" Przyznam szczerze, że nie czytałem regulaminu dokładnie przed zawodami... Nie chcę wiedzieć ile ważyła ta cała podstawka Uwierz mi, że sporo Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi