Sebastian J Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Świetnie się prezentuje. Gdzie można zdobyć taką podstawkę po model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 U stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Zajebioza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Pięknie się prezentuje, zwłaszcza z takim ładunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Października 2013 Autor Share Napisano 10 Października 2013 Ok, coś tam nadal działam. Raczej na Telford nie zdąże z D9R, więc może jakiś inny pomysł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Z helikopytrem jest fajnie, oryginalnie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Spore to, żeby teraz nie zatracic najmniejszych szczegółów przez ten ogrom, nie przejrzałem wczesniej tematu, planujesz podstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Weź go z "chopper'em" wygląda najbardziej interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 A ja będę namawiał na buldożera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Października 2013 Autor Share Napisano 13 Października 2013 A ja będę namawiał na buldożera I docelowo pewnie tak sie stanie, ale na ten moment zeby skonczyc na Telford cos innego musze postawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 Ostatnia aktualizacja przed galeria. Powinien byc gotowy na Telford: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2013 Share Napisano 3 Listopada 2013 To dobre wieści. Do zobaczycha na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 To dobre wieści. Do zobaczycha na miejscu. Nie pisalem ze ja bede gotowy, nie dam rady w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 A to gorsze wieści. No w każdym razie model imponujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Piękna budowla czekam na galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi