Mariusz 72 Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Armata p.panc Bofors wz. 36, kaliber 37 mm w skali 1:35 Model firmy Mirage (przepak) + blaszki Aber Witam Zapraszam do obejrzenia ekspresowej relacji z budowy. Model w sumie marny ale nie tragiczny. Blaszki jak na Abera to wstyd Na początek nudy czyli koła: Teraz bardzo pracochłonne podwozie, zwłaszcza wahacze. Lufa. Sporo pracy. Irytujące jamy skurczowe itp. Trochę mikro detali. Fascynujące zawiasy nie do złożenia... Teraz trochę pobłyskamy blachówą. Najtrudniej było spasować to i skleić w całość. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Bałbym się to dotykać, choć prez ciebie sklejone na pewno trzyma solidnie. Detale jak zawsze - cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 No, moja armata to jakiś wypadek przy pracy przy tym, co tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 No, moja armata to jakiś wypadek przy pracy przy tym, co tu widzę Skleiłeś z pudełka i tyle ale bardzo ładnie pomalowałeś płytę pancerną. Bardzo subtelne obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 Relacja ma być ekspresowa to jest. Kolejne foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Chyba twój najszybszy projekt, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2013 Jasne... w 1 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Mariusz, w ekspresowym tempie zrobiłeś pięknego Boforsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Ciężko mi się pozbierać po tym co zobaczyłem. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Stycznia 2013 Share Napisano 31 Stycznia 2013 Detal poraża, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Share Napisano 1 Lutego 2013 Budowa zajęła mi miesiąc (wieczorami). Jeden detalik dziennie. Wrzucam ostatnie fotki. Malowanie kiedyś... jak się ociepli. ...end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 O jacie! Ile szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Niezły wykop, dziękuję za pochwałę ws. moich wypocin, bo malowałem aero i obijałem pierwszy raz gąbką. szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Fantastyczna. To teraz czekam na całą scenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Model w sumie marny ale nie tragiczny. Blaszki jak na Abera to wstyd Jak widać nie ważna forma lecz dłuto. Masz Chłopie rękę. Podziwiam już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Zbyt dokładnie, fajne działko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 11 Listopada 2013 Autor Share Napisano 11 Listopada 2013 Wracając do tematu. Zrobiłem kilka skrzyneczek. (Wątpliwości już rozwiane...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Bardzo ładnie Ci to wychodzi. PS. Miło, że wróciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 12 Listopada 2013 Autor Share Napisano 12 Listopada 2013 Jestem jak bumerang. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Listopada 2013 Share Napisano 12 Listopada 2013 Jestem jak bumerang. Raczej jak aptekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Mariusz jak zwykle u Ciebie - zegarMISTRZOSTWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Te nity to z kulek BGA? Jaki jest ich rozmiar? (0.50mm?????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi