Przemo1CK Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Czołem Tym razem pierwszy mój Sherman w barwach amerykańskich. Dorobiłem trał T1E1 z plastiku. Troszkę zabawy było przy budowie: Pomalowany zestawem AK: Olive Drab set.. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Ten trał rewelka i sam sherman super Edytowane 6 Lutego 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Lutego 2013 Share Napisano 5 Lutego 2013 Fajny jest - takiego jeszcze nie widziałem i podoba mi się , ale mam pytanie jak oceniasz zestaw AK: Olive Drab set. i czy warto w niego zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 5 Lutego 2013 Autor Share Napisano 5 Lutego 2013 Pierwszy raz malowałem Olive Drabem z AK. Kolorystycznie mi się bardzo podoba, mam prawie wszystkie te zestawy i na razie najlepszy 4BO do ruskich. Ten powiedzmy na drugim miejscu. Chemikiem nie jestem, ale na moje oko struktura się zmieniła. Po pomalowaniu taki niemal błyszczący jest. Świetnie dzięki temu współpracuje z pigmentami, natomiast problemy miałem z olejami. Zdarzyło mi się, że ścierając olej przetarła się farba do poziomu dwóch tonów pod spodem. Także jest bardzo delikatna ( stosowałem 3 warstwy sido ) i długo schnie według mnie. Jak nie malowałeś nimi jeszcze, to ciężko się wprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Ekstraklasa, tyle... Nieeee, superekstraklasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2013 Share Napisano 6 Lutego 2013 Tak jak zawsze, bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Lutego 2013 Share Napisano 7 Lutego 2013 A co tu pisać. Ni ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 No i PKP Panie Przemo! Model podoba mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.I.C.K Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Super praca. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Odkrywasz nowe tereny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Mógł byś nakręcić sbs o cieniowaniu ? . Wygląda super jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Dzięki Panowie GrześkuW zrobi się mam nadzieję na dniach. Prosta robota to jest, łatwo pokazać. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 No to czekamy. Model jak zwykle pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi