tomek14147 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Budynek jak zawsze świetny, ale z tym kołem to zupełnie pojechałeś. Szacunek za umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Ustawienie "na sucho", Zabrałem się za śluzę (czy za stawidła jak kto woli) Tak ma to wstępnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 na razie niczego nie napiszę bo mi się zasób słownictwa za szybko skończy. będą rybki i lilie wodne? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Adam, wszystko ślicznie i pięknie, czekam na malowanie A tak z ciekawości zapytam, ile (na oko) waży cały ten gipsowy budyneczek? Bo jak na skalę 72 to jest całkiem spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Myślę że nie więcej jak 300-400 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Zacząłem malowanie od położenia podstawowych kolorów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Oj, robi wrażenie. Chciałoby się w 1/35 osiągać takie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 No to zaczął sie najciekawszy etap prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Dach rozjaśniony i stonowany filtrami Washem wyostrzyłem kontury Wstępnie "wstawiłem" okna Tył... Od strony młyńskiego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 Pięknie jestem pod ogromnym wrażeniem . Ściany obrabiales jakimi narzędziami na gipsie żeby uzyskać taki wzór kamieni? A dachówki jaka technika i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Maja 2013 Autor Share Napisano 1 Maja 2013 "Zafugowane" przy pomocy pigmentów Kremera Dodatki Elementy śluz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Maja 2013 Autor Share Napisano 1 Maja 2013 Główna śluza Część budynku "uzbrojona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Calkowity opad szczeny. Na szczęście niżej już nie poleci. Ale wiem że bedzie jeszcze ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Nooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Przepiękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Jeżeli nie był by to problem to napisz, proszę, parę słów o tym z czego i jak zrobiłeś szyby w oknach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Maja 2013 Autor Share Napisano 5 Maja 2013 Folia do oprawiania dokumentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooDoo Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Folia do oprawiania dokumentów. Folia do laminowania czy bindowania i ile mikronów? Jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Maja 2013 Autor Share Napisano 5 Maja 2013 Do bindowania,ale grubości nie znam,po prostu odciąłem kawałek z jakiegoś opracowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 7 Maja 2013 Autor Share Napisano 7 Maja 2013 Pomalowałem wrota śluzy Zacząłem też pracę nad mostkiem Cała śluza złożona na"sucho" Rynna z folii aluminiowej po orzeszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Jakiego koloru bazowego użyłeś do malowania elementów drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi