adam juszczak Napisano 9 Maja 2013 Autor Share Napisano 9 Maja 2013 Czysta improwizacja,akryle w odcieniach szarości z niewielką domieszką brązu potem oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Maja 2013 Autor Share Napisano 14 Maja 2013 Dorobiłem stodołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Dla ciebie stwierdzenie Dorobiłem stodołę jest jak dla mnie "wciągnąłem browara". Z tą drobną różnicą że w twoim to znaczy stworzyć coś a w moim unicestwić. Poza moją ligą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Maja 2013 Autor Share Napisano 14 Maja 2013 Eee tam,bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 sorki że tak się wyraże ale prze ch*j z Ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Efekt końcowy będzie powalający siedzę i patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Postanowiłem za sugestią Kolegów z forum zrobić otwarte drzwi stodoły a co za tym idzie częściowo wypełnić wnętrze zagroda Część na siano Dach będzie mało widoczny Widok z ewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Dorobiłem rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Cóż by tu napisać... a tam, to co zawsze - pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Tak, piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 Malowanie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Za każdym razem ilekroć tu wchodzę, doświadczam opadu szczęki, a przecież to jeszcze nie koniec... Przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Naprawdę niezwykłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2013 Nowe wrota w pozycji otwartej Dorobiłem wózek do siana. "Na sucho" Dach podmalowany ...I nałożony na budynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2013 Pierwszy z pojazdów,zapomniany Ford T pickup Wiata Całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Czerwca 2013 Share Napisano 10 Czerwca 2013 Genialne. A ten wózek mógł już tak surrealistycznie zostać niepomalowany. Już jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2013 Wiata wstępnie pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2013 Share Napisano 11 Czerwca 2013 Pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 12 Czerwca 2013 Share Napisano 12 Czerwca 2013 Adam! przed pracą zjedz Snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć :P A na serio, to ta praca z każdą nową osłoną miażdży... Jedno pytanie jak duża będzie ta dioramka i czy zamierzasz dołożyć tam jakichś szkopów (figury)? Fanie wyglądała by ta scenka, gdyby było na niej kilku cywili i kilku landserów. Kibicuję i z niecierpliwością czekam na kolejne odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Czerwca 2013 Share Napisano 14 Czerwca 2013 Okna, okiennice, drzwi itd... ja bym jednak użył gotowych, np. MiniArtu. W tej skali i .. myślę, że nie tylko, trzeba bardzo uważnie robić te elementy, inaczej będzie widać, że są krzywe, nie dokładne itd... Proponuję, abyś pomyślał nad wymianą, nie wszystko można i trzeba robić z łapy, mamy XXI wiek, a MiniArtowi nie ubędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2013 będzie widać, że są krzywe, nie dokładne itd... ...I o to chodzi. Może łatwiej (a ja nie lubię łatwizny) ale czy lepiej,raczej nie.Wg mnie wyglądają sztucznie , i niestety plastikowo,jak zabawki. Brak idealnych kształtów jest zwykle zamierzony,to są budynki raczej "wiekowe",a nie budowane przez dewelopera 3 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Hej, popieram Adama w 100%. Fajnie jest po prostu zrobić to samemu, satysfakcja gwarantowana. Kupować można na starość jak się ręce będą trząść Adam, jak duże to będzie, bo coraz więcej budynków dochodzi ;) Miło się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2013 Jakieś 45 na 40 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi