MarJa Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Witam i przedstawiam mojego Shermana, a reszta jak w tytule. Miłego komentowania, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Ogólnie to bardzo mi się podoba. Jedynie uwaga do tych rdawych zacieków - jak dla mnie to troszkę za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Ściorany konkretnie, tak jak lubię Model fajnie się prezentuje, może poza tymi rdzawymi zaciekami. Szkoda, że nie pokusiłeś się na odwzorowanie faktury odlewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Gdyby nie tytuł, nie powiedziałbym, że to skala 1:72. Brawo za zabrudzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Bardzo mi się podobają zabrudzenia, szczególnie rdzawe zacieki (może rzeczywiście za duże, ale bardzo fajnie zrobione) i te jaśniejsze pola dobrze widoczne na 4 zdjęciu od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 14 Lutego 2013 Autor Share Napisano 14 Lutego 2013 Dziękuję za miłe słowa i uwagi. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Gdyby nie tytuł, nie powiedziałbym, że to skala 1:72. A powiedziałbyś, że to UM się prezentuje?? Bo ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 23 Maja 2013 Autor Share Napisano 23 Maja 2013 Dziękuję bardzo za słowa uznania dla UMa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 No że tak powiem styrany porządnie ten ronsonek, ale to może wina rdzawych zacieków. Ale podoba mi się, no i w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 BDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 24 Maja 2013 Autor Share Napisano 24 Maja 2013 DZIĘKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Mnie jedynie rażą puste otwory włazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Nad zaciekami się napracowałeś, ale ta rdza jest niestety nie realna. Spędziłem kawał mojego żywota przy gąsienicowych stworzeniach w 1:1 i aby osiągnąć taką ilość rdzy to pojazd powinien stać z rok czasu na jakichś kwaśnych deszczach. Nie ujmuje to jednak faktu, że warsztat zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Maja 2013 Share Napisano 24 Maja 2013 Faktycznie nie wygląda na UM i to w 72. Gratuluję. Pewnie na żywo jest jeszcze lepszy. Rzeczywiście oddaje wiernie porzucony w lesie przed trzydziestu latu pojazd choć nie jestem pewien czy aby o to do końca chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Brawo, brawo wycisnąłeś z tego zestawu wszystko co było możliwe. Mnie będzie czekać przeprawa z tym modelem stanowi on podstawę do M32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 25 Maja 2013 Autor Share Napisano 25 Maja 2013 Starałem się bardzo. Niestety nie dotarłem do końca - km, narzędzia i inne:( Ale dziękuję za cenne uwagi i kwaśne deszcze - teraz już wiem trochę więcej... Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Mi też się bardzo podoba. Od razu wyobraziłem sobie, że jest to jeden z wozów pozostawionych na jednej z wysp Pacyfiku. Późne lata 50-te. Fajna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 28 Maja 2013 Autor Share Napisano 28 Maja 2013 Dzięki! Planuję zbudować Shermana w 1:48 z okolic Pacyfiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi