micmal Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Pershing z Korei. Miałbyć M26A1, ale dałem ciała z lufą RB i wyszło jak wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba. Dobrze wtopiles pojazd w podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo ładnie to wyszło, choć na tego typu pojazdach zupełnie się nie znam. Szczególnie wieża i tylna płyta mi się podobają. Jak przedmówca zauważył fajnie wkomponowałeś pojazd w grunt. Jedyne co chciałbym zasugerować to urozmaicenie zacieków na przedniej płycie. Byłoby ciekawiej jakbyś te zacieki zróżnicował kolorystycznie. Przynajmniej ja to tak widzę. Nie zmienia to jednak bardzo pozytywnego odbioru całości . Pozdrawiam i gratuluję udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Super i tak jak napisali koledzy fajnie zgrany z podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Nie będę powtarzał tego co koledzy wyżej pisali, od siebie dodam tylko że trochę może razić świecący się strasznie WKM na wieżyczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Fajna praca, Gratuluje rzadko spotykany czołg,a taki fajny Mój pershine czeka jeszcze w pudełku, ale jak patrze na twoją prace to chęci nabieram żeby się za niego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 18 Lutego 2013 Autor Share Napisano 18 Lutego 2013 Dziękuję pięknie za opinie. Mój pershine czeka jeszcze w pudełku,ale jak patrze na twoją prace to chęci nabieram żeby się za niego zabrać. Na mnie czeka jeszcze Patton z Dragona od siebie dodam tylko że trochę może razić świecący się strasznie WKM na wieżyczce Dziękuję za zwrócenie uwagi, jak najbardziej słusznej. Jedyne co chciałbym zasugerować to urozmaicenie zacieków na przedniej płycie. Byłoby ciekawiej jakbyś te zacieki zróżnicował kolorystycznie. Pewnie masz rację i inne kolory dodałyby całości wyrazu, zostawię jednak tak jak jest, bo jeszcze sknocę i wtedy dopiero miałbym co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Modelik wyszedł bardzo ładnie. Bardzo mi się podoba. Sam miałem zamiar skleić takiego samego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Podoba się straśnie grunt na podstawce cacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 19 Lutego 2013 Autor Share Napisano 19 Lutego 2013 Wielkie dzięki grunt na podstawce cacy . Przydała się piaskowa pasta Vallejo. Bardzo lubię ten specyfik, zresztą moja starsza córcia też, bo już niejedną pracę z tego ulepiliśmy Kamil polecam, bo to fajn czołg jest, chociaż do modulacji, jak dla mnie ciężki. Jutro może pstryknę lepsze fotki, bo te jak żona zobaczyła to... mi się dostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Marca 2019 Share Napisano 5 Marca 2019 Jakich blaszek użyłeś? Pamiętasz jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Aleś odgrzebał temat Nie wiadomo czy gość w ogóle jeszcze żyje a Ty pytasz o blaszki ale model naprawdę wart uwagi. Chyba sobie kupię taki w 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Marca 2019 Autor Share Napisano 24 Marca 2019 Jakoś tam ciągnę jeszcze Blaszki to Eduard do M26, ale co i jak to już nie pomnę. W dniu 7.03.2019 o 08:33, GenKamyk napisał: ale model naprawdę wart uwagi. Chyba sobie kupię taki w 48 Dzięki, a 48 od Tamki bardzo ładna, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi