macmod.84 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Pół roku ciężkiej pracy zaowocowało takim modelem. Prace były prowadzone w każdej wolnej chwili, czasami 1-2 godzinki, niekiedy jak się zapracowałem to od 17-tej do 2-3 w nocy(raz się zdarzyło że nie opłacało się kłaść do wyrka bo o 6tej i tak trzeba było wstać do pracy ) Trochę drucików i kabelków zużyłem, w domu wszystko działa więc nie były potrzebne.. Kolor kabiny w rzeczywistości jest bardziej ciemny na zdjęciach wyszedł bardzo "trawiasty" Chlapacz z bloku technicznego, blacha mocująca z puszki po browarku, śrubki od GPM'u Do budzenia używałem preparatów AK I na koniec "starsze" zdjęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Całkiem fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 u mnie kciuk również wysoko w górę. pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
isz007 Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Fajnie że umiesz w taki sposób "brudzić" model, tam gdzie trzeba i najważniejsze: nie wygląda jak po kąpieli błotno-smarno-coś tam jeszcze, co da się zaobserwować w śród wielu innych modelarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnym Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Czysto i poprawnie sklejone dzieło.Duzy plus za brudzenie, ładnie zrobiony silnik.Brakuje mi tylko foty srodka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Jedno jedynące niewiele widać, ale moim prymitywem lepiej nie idzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Szkoda byloby nie skomentowac tak swietnie wykonanego modelu - swietna robota ogolnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falarek Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Model zacny. Ten "karmnik" z tyłu kabiny nad skrzynia ładunkową to jest miejsce na leżankę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark666 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Trochę Ci nie wyszły obicia wewnątrz kabiny. Ale ogólnie jest O.K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Tak ten karmnik to miejsce na leżankę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur D. Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Maćku PKP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Plany powoli są realizowane i powstał fragment garażu na podstawkę. Trochę kartonu, tektury falistej, polistyrenu i papieru ściernego i wyszło mi to tak A tak wgląda z modelem. Oczywiście jeszcze będzie podłoże ale po kolei... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Stig Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Wspaniały! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macmod.84 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 To już ostatnia aktualizacja model ukończony w 100% Kilka narzędzi A tak się prezentuje ostatecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Oj, chwalili go przy mnie w Olsztynie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warpap Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Czy można jakoś odświeżyć zdjęcia z góry strony? Znalazłem trochę "przeterminowanego" Bussinga i szukam inspiracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bahamut24 Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Jak chcesz widziec zdjęcia w poście z przed 4 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Jak chcesz widziec zdjęcia w poście z przed 4 lat Normlanie, k..wa Wiele postów jest nawet dużo starszych, a zdjęcia cały czas tam są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Jak chcesz widziec zdjęcia w poście z przed 4 lat Wiesz kolego ja mam tu tematy z przed 10 lat i zdjęcia są .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts