macmod.84 Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Pół roku ciężkiej pracy zaowocowało takim modelem. Prace były prowadzone w każdej wolnej chwili, czasami 1-2 godzinki, niekiedy jak się zapracowałem to od 17-tej do 2-3 w nocy(raz się zdarzyło że nie opłacało się kłaść do wyrka bo o 6tej i tak trzeba było wstać do pracy ) Trochę drucików i kabelków zużyłem, w domu wszystko działa więc nie były potrzebne.. Kolor kabiny w rzeczywistości jest bardziej ciemny na zdjęciach wyszedł bardzo "trawiasty" Chlapacz z bloku technicznego, blacha mocująca z puszki po browarku, śrubki od GPM'u Do budzenia używałem preparatów AK I na koniec "starsze" zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 u mnie kciuk również wysoko w górę. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Fajnie że umiesz w taki sposób "brudzić" model, tam gdzie trzeba i najważniejsze: nie wygląda jak po kąpieli błotno-smarno-coś tam jeszcze, co da się zaobserwować w śród wielu innych modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Czysto i poprawnie sklejone dzieło.Duzy plus za brudzenie, ładnie zrobiony silnik.Brakuje mi tylko foty srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 2 Marca 2013 Autor Share Napisano 2 Marca 2013 Jedno jedynące niewiele widać, ale moim prymitywem lepiej nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Szkoda byloby nie skomentowac tak swietnie wykonanego modelu - swietna robota ogolnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Model zacny. Ten "karmnik" z tyłu kabiny nad skrzynia ładunkową to jest miejsce na leżankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Trochę Ci nie wyszły obicia wewnątrz kabiny. Ale ogólnie jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 7 Marca 2013 Autor Share Napisano 7 Marca 2013 Tak ten karmnik to miejsce na leżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Maćku PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 22 Marca 2013 Autor Share Napisano 22 Marca 2013 Plany powoli są realizowane i powstał fragment garażu na podstawkę. Trochę kartonu, tektury falistej, polistyrenu i papieru ściernego i wyszło mi to tak A tak wgląda z modelem. Oczywiście jeszcze będzie podłoże ale po kolei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Wspaniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 6 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2013 To już ostatnia aktualizacja model ukończony w 100% Kilka narzędzi A tak się prezentuje ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Oj, chwalili go przy mnie w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warpap Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Czy można jakoś odświeżyć zdjęcia z góry strony? Znalazłem trochę "przeterminowanego" Bussinga i szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Jak chcesz widziec zdjęcia w poście z przed 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Jak chcesz widziec zdjęcia w poście z przed 4 lat Normlanie, k..wa Wiele postów jest nawet dużo starszych, a zdjęcia cały czas tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Czy tylko ja nie widzę zdjęć ? Jak chcesz widziec zdjęcia w poście z przed 4 lat Wiesz kolego ja mam tu tematy z przed 10 lat i zdjęcia są .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi