Tenggeri Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Przedstawiam mój najnowszy model. Tym razem chciałem uzyskać jak najbardziej realny efekt, bez zbytniego efekciarstwa i tony obić. Model ma przedstawiać dosyć mało wyeksploatowany egzemplarz. Zestaw Trumpetera 01567, sklejał się bardzo dobrze, a wyszedł tak: Zrobiłem też parę zdjęć plenerowych: Opinie, sugestie, uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Z mojego punktu widzenia wyglada zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Z mojego punktu widzenia wyglada zajebiście Zgadzam się, ale za takie słownictwo to bana można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Po prostu BOMBA!!!!!!! Mój faworyt z pod czerwonej gwiazdy. Cieszę się, że go nie poobijałeś, tylko ubabrałeś. Jedyna rzecz, która mnie dobija to gąski ogniwkowe w Trumpku. Ja do swoich zakładam Friule. Model wygląda o klasę lepiej. Sam przymierzam się do kupna tego modelu. Jeszcze raz gratuluję świetnej roboty. Maciej BUDYŃ Bedyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Bardzo fajny model potrafi przyciągnąć uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 bardzo fajny, a i te fotki na śniegu super wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Przypadł mi w gusta kolor brudzenia, lubię satynowe wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Zgodzę się z kolegami - ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Dzięki wielkie za pozytywny odbiór, napędza to do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Witam! Ładny! Jest na czym oko zawiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Bardzo ładny model, świetny weathering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Bardzo ładna praca,chociaż mógł by być odrobinę jaśniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi