Erni Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Model z dragona +blachy Eduarda Malowany vallejo:) Zapraszam do oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Bardzo mi się podoba. Wygląda jakby przed chwilą zjechał z pola bitwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Bardzo ładny. Ale Iosif a nie Joseph mu było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 16 Marca 2013 Autor Share Napisano 16 Marca 2013 Fajnie że sie podoba:) Masz racje z ta nazwą , google mnie zmyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Bardzo ładny tylko wydaje mi się,że zwisy zdecydowanie za wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Przy ruskich takie zwisy to normalka Bardzo ładnie i naturalnie sie prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Kolejny łądny rusek na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Bardzo ładnie wypłowiały i nie za mocno o młotkowany , brudzenie podwozia pierwsza klasa , moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Super, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 Raz jeszcze dziękuję za tak miłe słowa uznania. A teraz zdradzę mała tajemnice...budowa tego modelu od wyjęcia z pudła do skończenia zajęła mi 2.5 dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 No to ja jestem w szoku jak taki krótki czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Niezła ofensywa rusków się ostatnio na forum zrobiła . Bardzo fajny ten Józek, i zazdroszczę tempa budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Świetne ślady eksploatacyjne i bardzo ładne malowanie. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Witam. Model bardzo ładny, mi się podoba. A mam pytanie czy gąsienice są z zestawu dragona czy jakie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Marca 2013 Autor Share Napisano 20 Marca 2013 gaski to ogniwa dragonowskie i to bardzo dobrej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi