ups Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Takie cuś w ramach konkursu na konkurencyjnym forum pokleiłem. . Z modelu jestem zadowolony może trochę w dolnych partiach za mocno strzelając ze szczoteczki do zębów podziałałem ale mnie efekt zadawala. Mam nadzieję , że również Kolegom przypadnie do gustu. W planach jakaś skromna podstawka jeszcze. Fotki z budowy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Fantastyczny model.Świetna kolorystyka.Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Ciekawe malowanie. Z podstawka będzie jeszcze elepiej wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 model robi świetne wrażenie gratulujie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Na zewnątrz cud malina, szkoda, że środka nie widać, bo też nie zgorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teusz Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 UUUUU, kolego ! Długo nie widziałem nic Twojego na forum , ale powiem ,że zaskoczyłeś mnie tym modelem. Bez kokieteri. Mam takie pytanie - Inowrocław czy Koszalin ? Bo sam nie mogę się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 21 Marca 2013 Autor Share Napisano 21 Marca 2013 Inowrocław:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 21 Marca 2013 Share Napisano 21 Marca 2013 A Koszalin "słabszy" ,czy po prostu termin bardziej Ci pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 22 Marca 2013 Autor Share Napisano 22 Marca 2013 Nie wykluczone ,że będę na obu. Natomiast na 100% pojawię się w Inowrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Bardzo fajnie zmalowany i wyeksploatowany Esdek. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Jeśli możesz powiedz jakich kolorów użyłeś na piaskowe kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Na +, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Zawsze mi się podobał ten pojazd no i model też. Super. Szkoda tylko, że tak po białym jeździ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Jeśli możesz powiedz jakich kolorów użyłeś na piaskowe kamo Zestaw AK do modulacji żółtego konkretnie farba 07 rozjaśniana beige vallejo chyba tak to się pisze. Zawsze mi się podobał ten pojazd no i model też. Super. Szkoda tylko, że tak po białym jeździ... Pewne kroki podjęte , żeby to zmienić. Pozdrawiam i dzięki za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Bardzo ładnie wykonany model.Ciekawy pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 27 Marca 2013 Autor Share Napisano 27 Marca 2013 Bardzo ładnie wykonany model.Ciekawy pojazd. Dziękuję, bardzo mi miło ,że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi