jarek38 Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Nie, bo nagroda KPMu jest za cień pod Su No to GEM stworzył maszynkę do wygrywania. Ja tam bym go na żadne imprezy nie zapraszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Dziękuję za słowa uznania, i za przyznane nagrody. Wojtek skoro jak Mówiłeś i teraz Piszesz, nagroda KPMu - za którą bardzo dziękuję, jest za cień pod modelem, to jest to dla mnie bodziec do tego, aby zacząć robić lepsze modele. Może wtedy dostanę nagrodę za model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 jeśli cień dostaje nagrody to co dopiero mówić o modelu? raz jeszcze słowa uznania, naprawdę cieszę się, że tak zacny model uświetnił naszą wystawę. pozdrowienia z Olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 GEM - no nie smuć się, cień jest rewelacyjny No i oczywiście zabierz Suczkę do Koszalina - zobaczymy czy tu światło pada tak samo A tak aby była pełna jasność - samolot też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraCon Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Grzegorz, witam, w nawiązaniu do naszej rozmowy w sobotę, w Inowrocławiu, link o nowym ec-135 revella: http://www.ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2013/Bilder_VH/Nuernberg_2013_VH_015.htm pozdrawiam, krzysztof, DraCon [namiary na mnie wysłałem Ci przez funkcję email na niniejszej stronie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Mam przeciek z Telford, z niego wynika że GEM zdobył tam złoty medal za ten model. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Informacja potwierdzona. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 9 Listopada 2013 Share Napisano 9 Listopada 2013 Brawo Grzegorz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 brak słów za malowanie i za wykonanie nie wiem co napisać nawet,pełen szacunek w 100%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 Panie Grzegorzu czy może pan wyjaśnić za pomocą jakich narzędzi i w jaki sposób wykonał pan sloty w tym modelu? Już to pisałem wcześniej model jest obłędny i bardzo motywuję do pracy nad moim modelem w momentach gdy mam już dość:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi