GIUSEPPE Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Witam. Trochę czasu zeszło mi z galerią. Dla zainteresowanych warsztat tutaj: viewtopic.php?f=86&t=34824&view=print Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Co za niespodzianka przed samymi świętami O Tomcat'cie wiem , że był i już go nie ma, ale sam model przezacny. F-14 kojarzę z szarościami więc taki łamany kamuflaż to dla mnie spora niespodzianka. No i sam sposób prezentacji modelu w locie jest mocno nietypowy ale fajny - bryła w najczystszej postaci. A fotki ze Skyhawkem dodają smaczku. Jedyny zgrzyt to żółte tło, które mi osobiście mocno psuje odbiór - może coś bardziej neutralnego?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Adrian super ten Tomcat Ci wyszedł ,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Po cichu śledziłem warsztat, a teraz podziwiam efekt końcowy! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Świetne kamo na A-4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Bardzo ładni obydwaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkady-72 Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 To chyba najlepszy Tomcat na tym forum. Gratuluję, świetnie Ci się udały obydwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Fantastyczny odgadnąłem dokładnie w Bytomiu piękny model, w zasadzie dwa modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 W realu jest piękniejszy niż na zdjęciach .Ale trzeba przyznać, kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Pięknie wykonany model Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Eeeee za brudny .... żartowałem Ładniusi, szkoda że w Bytomiu tylko nasze w zasadzie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Miałem okazję pooglądać ten model w Bytomiu. Na żywo robi jednak zdecydowanie lepsze wrażenie. Mam mieszane odczucia do nadziewania modelu na "pal", ale to kwestia pomysłu autora. Model na prawdę bardzo dobry. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi