SlawiekD Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Nowy zestaw firmy Meng. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam...podoba się,naprawdę piękne wykonanie...coś mnie zawsze urzeka w tych niemieckich maszynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Naprawdę fajny model, gratulacje! Jedynie wash wygląda nieco za ostro, szczególnie na dolnych powierzchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękna maszyna i piękne wykonanie! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Ależ ładny ten samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Jak zwykle super wykonany model.Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Bardzo dziękuję, chłopacy! Bardzo przyjemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale cudeńko. Piękny model. Minimalme ślady zużycia ale przy tak perfekcyjnym wykonaniu nie sposób tego kwestionować. Mnie zdecydowanie bardziej podoba się wash na dole niż na górze, gdzie linie podziałowe w moim przekonaniu są minimalnie za mocno podkreślone. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Gratuluję rewelacyjnie wykonanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Ale cacko! Mogę tak patrzeć i patrzeć. Naprawdę wspaniały Messer!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Pracowity jesteś! i masz warsztat! Gratulacje! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Nieeeeeeeeeeemieeeeec... ale baraaardzo ładny. Piękna praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abuno Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Powiem krótko, ideał, brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Pięknie wygląda Nie spodziewałem się, że Meng może wypuścić tak dobrze zrobiony jakościowo model. Szkoda, że nie prowadzisz już warsztatów. Mógłbyś napisać trochę o tym, jak Ci się go składało. Jak jakość wyprasek i pasowalność? Przyznam, że dopiero po tym, jak zobaczyłem Twój model, to wpisałem go na listę potrzeby posiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziękuje bardzo! Model zbiera się bardzo łatwo i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Piękny model !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi