Patterson Napisano 2 Listopada 2016 Autor Share Napisano 2 Listopada 2016 Skończona i gotowa do malowania. Flakpanther 5,5cm Rheinmetall - Borsig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Noo ten flakpanther na kozaku. Zestawy blaszek do Panther to chyba hurtem kupowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Te blachy to Patterson już machinalnie nożyczkami wycina przy lekturze porannej prasy ;) Bardzo ładny model...ale z utęsknieniem czekam na kolejne tanki w 1/72 i 1/144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Nie martw się Patterson, następne modele na pewno będą lepsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tastas Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Patterson jakiej szpachlówki używasz do poprawy faktury płyt pancernych i zimmeritu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 25 Marca 2017 Share Napisano 25 Marca 2017 Witam - a są już zdjęcia gotowych - pomalowanych wozów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 26 Marca 2017 Autor Share Napisano 26 Marca 2017 Co do szpachli, szara szpachla Tamiya. Nie no, aż tak nie mam czasu :p, ale maluję dwa inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 23 Maja 2017 Share Napisano 23 Maja 2017 Witam. Mam do Pattersona pytanie w zakresie modelu Panther II :-) Jakie zastosowałeś gąski ? Rozumiem, że są to frule ale jaki ich numer? Podpowiesz? Bo podchodzę z wolna do tego modelu Dragona - zaczynam kompletowanie - podpowiesz? te - ATL-21 ? No i kluczowe - model pomalowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 24 Maja 2017 Share Napisano 24 Maja 2017 Świetna robota :-) Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Nie mogę doczekać się malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Parę lat tamu zacząłem dłubać takiego giganta, niestety zapał się skończył przy ogromie szpachlowania wypychaczy wielkości krateru po meteorycie, występujących całymi stadami i to w dosyć upierdliwych miejscach. W ramach czyszczenia szafy z zalegających projektów w końcu udało się go poskładać. Trumpek 1/35 + lufka RB i Friule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 Kawał kolosa. Dobrze, że go ruszyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 KUBUŚ od Mirage 1/35 gotowy do malowania. Producent powinien dodawać nervosol do zestawu. Jakość modelu jest dramatyczna. Ładnie wydany, ładne pudełko, rys historyczny, plansza barwna, wszystko na światowym poziomie , tylko modelu zabrakło. Serio, zamiast tych trzydziestu-paru złotych trzeba było go puścić za stówkę i zrobić formy na poziomie Italeri sprzed 20 lat. Byłby cud malina zestaw, a tak mamy model który trzeba heblem szlifować i kielnią szpachlować. Producent wierzy w umiejętności manualne młodzieży, ale szczerze to nie mam pojęcia jaki młody modelarz będzie w stanie to poskładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Co mu za kółka dałeś? Jakim sposobem zrobiłeś spawy? Masz plus za polskie malowanie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 Wytrasowałem linie rylcem, potem szpachla do strzykawki z ułamaną igłą i jedziemy. Kształtowałem starym ostrzem. Kółka to badziewny klon z klona z klona podróbki jakiś kółek. Sądząc po feldze to chyba do niemieckiej ciężarówki. Idealnie się złożyło, że Kubuś ma tak zabudowane koła, to mogłem je tu użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Fajny patent, tak jeszcze nie próbowałem. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaksik Napisano 9 Listopada 2017 Share Napisano 9 Listopada 2017 Potwierdzam model to dramaturgia - kielnia niezbędna. Mój syn się za niego zabrał, niestety instrukcja dla niego niezbyt czytelna. Skończyło się na haśle -Tata pomóż :-) Patent ze spawami świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi