Kami Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Witam Moja pierwsza galeria Link do warsztatu I łupy z Olsztyna: Na koniec chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za wszelka pomoc, komentarze, cierpliwość itp. W dużej mierze dzięki Wam tak właśnie wygląda mój pierwszy skończony model. Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Bardzo ładnie i porządnie wykonany model. Gratuluję. Nagroda z Olsztyna zasłużenie zdobyta. Moje modele też były i zostały wyróżnione min. "Dana" i polski T-55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankot13 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Bardzo udana praca Kamil. Fajne ślady eksploatacji na pojeździe i niezłe figurki. Szkoda tylko,że warsztat tak długo trwał. Mam nadzieję,że z panterą pójdzie trochę szybciej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 super praca gratuluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 No i bardzo pięknie, gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIL90 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Model cudo. Szczególnie podoba mi się malowanie figurek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.bednarczyk Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 KIamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erykqaz Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ja tylko powiem WOW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że model się podoba Piotrek - również mam nadzieję, że tym razem uwinę się szybciej, nowe pudła kuszą z regału, tak więc obijać się nie zamierzam Kamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB. Miło mi to słyszeć Nie licząc rozpoczętego Bismarcka, Scout był pierwszy, z efektu jestem zadowolony, ale poświęciłem mu jednak zbyt wiele czasu Muszę się w tej kwestii poprawić Jeszcze raz dzięki Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert.bednarczyk Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że model się podoba Piotrek - również mam nadzieję, że tym razem uwinę się szybciej, nowe pudła kuszą z regału, tak więc obijać się nie zamierzam Kamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB. Miło mi to słyszeć Nie licząc rozpoczętego Bismarcka, Scout był pierwszy, z efektu jestem zadowolony, ale poświęciłem mu jednak zbyt wiele czasu Muszę się w tej kwestii poprawić Jeszcze raz dzięki Kamil To masz prawdziwy modelarskie talent, który zdarza sie sporadycznie. Za parę lat będziesz GURU i to nie tylko na forum. Pozdrawiam. RB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micmal Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 To masz prawdziwy modelarskie talent, który zdarza sie sporadycznie. Za parę lat będziesz GURU i to nie tylko na forum. Pozdrawiam. RB. Zgadzam się Gratuluję medalu i świetnego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Piękny Kamilu . Szkoda,że każesz tak długo czekać by oglądać efekty swej pracy . Gratuluję medalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Bardzo ładna praca. Długo to trwało, ale efekt końcowy wart był czekania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Ostrowski Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 ładnie wyszedł Ci Kamil ten wóz ,gratuluje swiecidełka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Świetna praca Gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kami Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Dzięki raz jeszcze za tak miłe słowa Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Bardzo fajny Gratulacje medalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts