Kami Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam Moja pierwsza galeria Link do warsztatu I łupy z Olsztyna: Na koniec chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za wszelka pomoc, komentarze, cierpliwość itp. W dużej mierze dzięki Wam tak właśnie wygląda mój pierwszy skończony model. Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Bardzo ładnie i porządnie wykonany model. Gratuluję. Nagroda z Olsztyna zasłużenie zdobyta. Moje modele też były i zostały wyróżnione min. "Dana" i polski T-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Bardzo udana praca Kamil. Fajne ślady eksploatacji na pojeździe i niezłe figurki. Szkoda tylko,że warsztat tak długo trwał. Mam nadzieję,że z panterą pójdzie trochę szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 super praca gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 No i bardzo pięknie, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Model cudo. Szczególnie podoba mi się malowanie figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 KIamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykqaz Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Ja tylko powiem WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że model się podoba Piotrek - również mam nadzieję, że tym razem uwinę się szybciej, nowe pudła kuszą z regału, tak więc obijać się nie zamierzam Kamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB. Miło mi to słyszeć Nie licząc rozpoczętego Bismarcka, Scout był pierwszy, z efektu jestem zadowolony, ale poświęciłem mu jednak zbyt wiele czasu Muszę się w tej kwestii poprawić Jeszcze raz dzięki Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze, cieszę się, że model się podoba Piotrek - również mam nadzieję, że tym razem uwinę się szybciej, nowe pudła kuszą z regału, tak więc obijać się nie zamierzam Kamil - galeria może i pierwsza ale model chyba nie - za dobry jak na debiut. Dobry to mało powiedziane - jest świetny. RB. Miło mi to słyszeć Nie licząc rozpoczętego Bismarcka, Scout był pierwszy, z efektu jestem zadowolony, ale poświęciłem mu jednak zbyt wiele czasu Muszę się w tej kwestii poprawić Jeszcze raz dzięki Kamil To masz prawdziwy modelarskie talent, który zdarza sie sporadycznie. Za parę lat będziesz GURU i to nie tylko na forum. Pozdrawiam. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 To masz prawdziwy modelarskie talent, który zdarza sie sporadycznie. Za parę lat będziesz GURU i to nie tylko na forum. Pozdrawiam. RB. Zgadzam się Gratuluję medalu i świetnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Piękny Kamilu . Szkoda,że każesz tak długo czekać by oglądać efekty swej pracy . Gratuluję medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Bardzo ładna praca. Długo to trwało, ale efekt końcowy wart był czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 ładnie wyszedł Ci Kamil ten wóz ,gratuluje swiecidełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Dzięki raz jeszcze za tak miłe słowa Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Bardzo fajny Gratulacje medalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi