figfan Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Model prosto z pudła, dodałem tylko relingi i figurki żywiczne... Uprzejmie informuje że jest to pierwszy statek jaki w życiu zrobiłem więc może do końca poprawny to on nie jest..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkady Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Hej, sam się przymierzam:) Możesz dodać trochę zbliżeń (o warsztacie nawet nie wspomnę)? Zwłaszcza dział i zrzutni bomb głębinowych na rufie? Pozdrawiam, A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Witam kolegę. Sam widziałem na żywo i wygląda zacnie , nie tylko jak na pierwszy... no właśnie - okręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 7 Maja 2013 Share Napisano 7 Maja 2013 Model wygląda bardzo profesjonalnie. A podstawka jeszcze bardziej. Jednak w celu lepszej oceny przydały by się zbliżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 To ja tylko w kwestii formalnej, bulaje są zazwyczaj mosiężne, więc nie rdzewieją, ich "korozja" ma inny kolor, więc rdzawe zacieki wypadałoby przenieść gdzie indziej, poza tym model wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Maja 2013 Super Moderator Share Napisano 25 Maja 2013 Z tego cholernego fotosika zdjęcia się nie otwierają w większym formacie Zrób coś z tym, bo inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 25 Maja 2013 Share Napisano 25 Maja 2013 Odnośnie bulajów oczywiście same nie rdzewieją ale w tych miejscach tworzą się zacieki. Wiem to z doświadczenia kilkunastu lat spędzonych na nigdy nie kończącej się walce marynarza z rdzą. Nawet jak się nie pojawi rdza w okolicy bulaja to z zakamarków woda wypływa dłuższy czas tworząc zacieki bardzo podobne do rdzy. Zjawisko to nie występuje na statkach pasażerskich z tego prostego powodu że bulaj i okolice są czyszczone kilka razy w miesiącu. Znam z autopsji.A kwiatuszek niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Trudno dobrze "sprzedać" okręt. Twój sam się sprzedaje. Wygląda świetnie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Zgadzam się z przedmówcą Tylko mała prośba, pstryknij powiększenia, cobyśmy mogli, jak to na modelarzy przystało, zajrzeć w każdą szparę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Września 2013 Share Napisano 9 Września 2013 Super, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi