Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Praca toczą się pełną parą. Walczyłem z aparatem i na chwilę obecną to jest maksimum co udało mi się uzyskać. Bardzo dziękuję za okazaną pomoc i radę Grzęskowi W, Wojtkowi i Krzyśkowi. A teraz czekam na ostrą krytykę co do poczynań z modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Co do zdjęć to jak będziesz takie robił tym aparatem to jest ok. A malowanie modelu mi się podoba - mam nadzieję że też mi tak wyjdzie jak przyjdzie do podobnego kamo. Jakimi kolorami to malwałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Farby: baza - vallejo air dark yellow z białym, zieleń oliwegrun pactry, czerwony brąz pactry. Gdy użyłem Vallejo air w kolorach kamo i potrkatowałem je leveling thinner mr colora to się ścieły i "zbrylowały" i do niczego się nie nadawały. Po dodaniu destylatu coś tam psikało ale bardzo nierówne było krycie, i chyba cza do nich firmowy rozcieńczalnik stosować. Ps. Mała edycja postu: Pierwszy raz użyłem maski herbowej - blaszka edka i taki o to efekt:. Dysponuje jeszcze znakami taktycznymi 42-45 ale powiem szczerze nie wiem gdzie je stosowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Ładnie wygląda . Jedziesz z olejami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Opłacało się robić za konika po Wrocławiu Ładnie. Wisisz mi kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Opłacało się robić za konika po Wrocławiu Ładnie. Wisisz mi kolejne Ja mam tylko cichą nadzieję, że jak znów się przytoczę do ciebie to wyjdę o własnych siłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Fajnie wyszło Ci to kamo Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Jakoś się udało, teraz delikatny filtr by nie ściemniał zbyt mocno i się stonował. A potem szukanie kalek odpowiednich bo niestety mam wszystkie rodzaje oprócz pełnych białych obwódek numerycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Tutaj masz takie kalki. Trochę kosztują ,ale fajnie się je aplikuje.No i można wykonać na nich realistyczne uszkodzenia. http://www.exito.sklep.pl/pl/p/AK-INTERACTIVE-110-135-German-Numbers-White/9679 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Też je znalazłem i nad nimi myślę, tylko zabardzo nie wiem jak te suche kalki nałożyć na zimm. Gdzieś wyczytałem że je się nakłada za pomocą nacisku czy jakoś tak i one się doklejają do powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Sry zapomniałem o zimmericie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Na chwilę obecną prace dojdą do etapu kalek i staną z powodu braku materiału do czasu jego pozyskania. Zresztą jakiekolwiek numery kompanijne w tym typie od 5 do 8 będą prawidłowe z uwagi, iż jest to numeracja II batalionu uzbrojonego w IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Faktycznie kamo wyszło fajnie tylko kurde sory że znowu z tym samym ale o ile dobrze widzę to zaś źle wkleiłeś te blaszki mocowania gąsienic na przedniej płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Janusz poprawiłem je do wewnątrz zaraz po wyłapaniu tego błedu przez twą osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) Ale dałeś odwrotnie Daniel. Górne powinno być na dole i vice versa. Edytowane 20 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 O w d... kopane no teraz klops już chyba muszą tak zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Dobrze mi się wydawało... szkoda. Może uda ci się to jakoś poprawić bez naruszenia malowania a jeśli nie to morze żaden czepialski cię nie zlinczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Niestety przyspawało się na dobre, i w brodę sobie pluję po w poprzedniej IV zrobiłem to prawidłowo! Nie wiem co mnie opętało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Daniel a czemu ty mojego awatara na tanku malujesz? a na poważnie mi również kamuflaż się podoba, działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 20 Lipca 2013 Autor Share Napisano 20 Lipca 2013 Danielu twój awatar jest tak powszechny, iż musisz sobie zastrzec go prawnie . A między Kubą a USA to totenkopf wygrał casting z wiking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Danielu twój awatar jest tak powszechny, iż musisz sobie zastrzec go prawnie . A między Kubą a USA to totenkopf wygrał casting z wiking. Ja go wybrałem bo z profila do mnie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Lipca 2013 Autor Share Napisano 21 Lipca 2013 Więc na chwilę obecną panzer dostał delikatny filtr by stonować kolory do porównania koloru podałem kadłub ćwiczebny.: Na zdjęciu może nie być tak wyraźne ale na żywo jest różnica choć jeśli będzie wskazane jeszcze jedno położenie filtra do go zrobię. Czekam na opinie i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Kamuflaż wyszedł ci bardzo fajnie, tylko tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Myślę,że już starczy Daniel.Przyjdzie wash,brudzenie itp i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Lipca 2013 Autor Share Napisano 21 Lipca 2013 W chwili obecnej przygotowuję się psychicznie do obić. I mam Cholernego stracha by nie spie... poczynionych prac. Więc teraz zmiękczam się napitkiem chmielnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi