Ja Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Nooo...., przynajmniej wygląda, jakby się już antybiotyków nałykał... A przy okazji, to ciemniejsze przy otworkach przy górnej krawędzi pokładu jakby za bardzo rzuca się w oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Lipca 2013 Autor Share Napisano 23 Lipca 2013 Bo antybiotyki nie dotarły jeszcze poza podwodną część kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 No... Ja, naturlisz, panimaju..., mówiąc językiem "zielonej wyspy"... Jeżeli tylko dół został oddżumiony, to może być... Jak na tak niedoświadczonego jeszcze malarza - dmucharza... - ma się rozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Lipca 2013 Autor Share Napisano 23 Lipca 2013 Nie nie nie, po wyspowemu byloby be-e-ee-e be-e-e-e be-e-e-e Oczywiscie ze poczatkujacego i niedoswiadczonego, to dopiero moj drugi model ;) Bazyl, co prawda okret to nie czolg, ale zrobie jak radzisz, bardzo podobuje mnie sie Twoj KV-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2013 Autor Share Napisano 25 Lipca 2013 Może i nie czołg, ale wygląda lepiej, strzeliłem też lakierem, teraz pozalepiam i biorę się za górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Najs łon jak mowia tubylcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 No jest lepiej z tymi rozjaśnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Raczej rzadko spotykane takie rozjaśnienia w okrętówce, ale mnie się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lipca 2013 Autor Share Napisano 27 Lipca 2013 Wiesz to okręt podwodny, za wiele na nim nie ma, Trzeba wiec jakos złamać monotonię, na nawodnym okręcie bym tego nie zrobił, conajwyżej zaciemniłbym łączenia, bez rozjaśniania. Ciszę sie że nie tylko mnie sie podoba ta koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Dołączam się do amatorów koncepcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Cieszem się wielce z Twojego tajnego masońskiego wsparcia Położyłem drugi kolor bazowy, rozjaśniłem nieco górną część kadłuba i kiosku, przydymiłem spawy i miejsca które powinny byc zacienione. Kadłub juz polakierowany, kiosk jeszcze nie, dlatego postszejd bardziej rzuca sie w oczy, po lakiersze lepiej sie stopi. Trzeba jeszcze pomalowac boję ratunkową, a potem zacząć go drapać sysić i ciapać. WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Jest to coraz ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 29 Lipca 2013 Share Napisano 29 Lipca 2013 Dołączam się do amatorów koncepcji... Najlepsza koncepcja to antykoncepcja. A modelik niczego sobie tobie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Lipca 2013 Autor Share Napisano 29 Lipca 2013 Cieszę się że Wam sie podoba. Ale uważajcie o czym piszecie głośno, antykoncepcja jest zabroniona przez Najświętszą Inkwizycję, traficie wszyscy do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Heloł maj frends Skończyłem malowanie kolorów podstawowych, żeby pomalować tą zakichaną boję, musiałem obelpić całego ubota Teraz pora na syfienie obijanie rdzewiene zakamienianie itp, itd...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 To mi przypomina problem narzędzi w pancerce. Dlatego ja je najpierw malouję osobno a potem przyklejam. Nie dało się tak samo z ta bojką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Nie za bardzo, średnio pasowała, musiałem ją troche wszpachlować w pokład.... Ogólnie jednak popieram Twoja koncepcję i detale staram się trzymać odobno do samego końca, ułatwia obróbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Ciekawe..., fura niemniecka, a bojka nasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Zaiwanili i nie zdążyli jeszcze na swastę przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 ...w rzeczy samej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2013 Zaczerniłem otwory przelewowe w butrach i pokładzie przy użyciu olejów, strzeliłem też biedronę na nawodnej części kadłuba, potem lakier na wszystko i włala: Na kalki będę musiał zapodać filtr jakiś brudnoszary, bo są zbyt białe i czyste. W ogóle kalki porażka, rozpadają się od patrzenia cdn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 A wash'a będziesz robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Takiego po calosci to nie, a punktowego juz zrobilem po pokladzie, na kadlubie nie ma sensu, bo jedyne wystajace elementy to spawy, a je juz podkreslilem wystaczajaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Ridżu , zwariował Ty ??? Rób łosza !!!! Własnie w te spawy zwłaszcza , uważając by nie uje brudzić płaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Łosz srosz Scum line zrobiłem: Swaitło dziś jakieś dziwne, najwyżej potem podmienię na lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi