janekzukosa Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 Witam, Przedstawiam model F/A-18 F Super Hornet w najnowszych barwach dywizjonu VFA - 103 Jolly Rogers. Stan : 30 Styczeń 2013 r. W tym roku " Czaszki" obchodzą swoje 70 lecie istnienia . Sam model to Hasegawa wzbogacona o AGM-154 Jsow oraz pylon pod GBU-39 od Skunkmodels . Farby Gunze ,oleje,pastele, pasy zrobione ze sreberek po fajkach. Kalkomanie made by PepsiAdam. Miłego odbioru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Nie siedzę w samolotach od dawna ale ten prezentuje się bardzo dobrze. Miło popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Nie moja dziedzina, ale podoba się! Szkoda tylko że zdjęcia takie przeciętne i nie pozwalają w pełni ocenić wykonania... Nie dasz rady zrobić lepszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janekzukosa Napisano 30 Maja 2013 Autor Share Napisano 30 Maja 2013 Witam, Uściślę - model w skali 1/48 Zdjęcia przy świetle dziennym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Malowanie rewelacja. Zdjęcia tez robisz coraz lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Pięknie się prezentuje w pełnym (blasku) świetle. Malaturka wygląda na naturalnie zużytą a nie zniszczoną i upaskudzoną. Brawo za efekt końcowy A za fotkę kokpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 pięknie wykonany! super cieniowanie - dokładnie ta jak należy ! w zgodzie z oryginałem, a nie "z marszu" jako standardowy etap budowy. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Klasyka Smaku i Smak Klasyki. Robal, po Kocurze, to dla mnie najbardziej skowyrny samolot U.S. Navy. Sam mam 5 modeli Robala, w 1:48, więc robiąc je pewnie, po części, będę się wzorował, na modelu Kolegi. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas69 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Bardzo ładny model ,malowanie super ,kokpit widzę też bardzo ładnie wykonany .Mam w planach też wykonać takiego tylko w 1/72 i takim samym malowaniu,jeszcze raz gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 No super! Te zdjęcia są daprawdę jasne, strasznie dają po oczach, ale i tak dużo lepsze od poprzednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 31 Maja 2013 Share Napisano 31 Maja 2013 Świetna praca Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi