sianko Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Witam serdecznie! Ostatnio udało mi się wykonać model niemieckiego wynalazku z końca WWI- Kondor D.II. Zestaw jaki miałem do dyspozycji to żywica naszego rodzimego producenta (Choroszy modelbud). Sam model jest dość łatwy w budowie, dodam tylko, że z zestawu możemy wykonać Kondora D.I lub D.II. Przyznam się szczerze, że o samym samolocie wiem niewiele, powstała cała seria prototypów do wersji D.VI, ale żaden nie trafił do seryjnej produkcji. To tyle zapraszam do oglądania Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 pierwszy ! funtastyczny model ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Piękne wykonanie...tymbardziej,że to 1/72...podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 łech..szczęka opada na kolegi prace. Zawsze jestem pod wielkim wrażeniem częściej proszę pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2013 Dzięki panowie częściej proszę postaram się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2013 łech..szczęka opada na kolegi prace. Zawsze jestem pod wielkim wrażeniem częściej proszę pozdrawiam K postaram się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Swietna robota Marcin, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2013 Dziękuję Jurek, model ma trochę baboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Przeuroczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Piękny model - oceniając proporcje musi to być maleństwo pokroju Ni.11. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Świetne malowanie elementów drewnianych. Na prawdę gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Zaczynało mi już brakować Twoich absolutnie wyjątkowych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2013 Cieszę się, że koledze manasowi się podoba Piękny model - oceniając proporcje musi to być maleństwo pokroju Ni.11. PZDR Kadłub miał nieco ponad 4m długości, więc takie niemieckie "baby". Świetne malowanie elementów drewnianych. Na prawdę gratuluję! Dziękuję, przy tych rozmiarach to malowanie drewienka trwało ok. 5 min Zaczynało mi już brakować Twoich absolutnie wyjątkowych modeli. Dziękuję, ale bez przesady. Myślałem ,że tak mało znanego samolotu nikt nie zauwży pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi