kapral Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Kolejny model w nowej dla mnie skali 1:48. Model pod względem składalności również rewelacyjny. Wzbogaciłem go zestawem blackdoga nr.E48003. zestaw "wzbogacający" okazał się droższy od samego modelu A wyszło o tak: Miłego oglądania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Jak dla mnie wszystko ok poza brudzeniem kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Jakiś piaskowy pigment by sie przydał na koła. A za pomysł na podstawkę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Też uważam że koła mogły być bardziej przypudrowane. Model bardzo pozytywny w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Ładnie ,schludnie ,modelik super jak dla mnie przydały by się figurki jakiś talib w turbanie gratuluję wykonania ARNI44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Ciekawy pojazd wreszcie! Atrakcyjny i nietypowy. model mi się podoba-sensownie pobrudzony i "gra" z podstawką. Koła rzeczywiście do przypudrowania. zestaw "wzbogacający" okazał się droższy od samego modelu a to już akurat nikogo nie dziwi- standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Dziękuję Skoro tak twierdzicie to przypudruję mu te koła. Wiecie, wolę dwa razy dodawać, niż mieć raz za dużo A co do figurek, ba, to tylko pomarzyć W tej skali to jeszcze posucha na naszym rynku. Spotkałem tylko albo lotników, albo niemiaszków. Gdzie tu mowa o współczesnych angolach, czy talibach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Wiecie, wolę dwa razy dodawać, niż mieć raz za dużo To tak jak ja... Modelik bardzo przyjemny w odbiorze... Gratuluję i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Dziękuję Skoro tak twierdzicie to przypudruję mu te koła. Wiecie, wolę dwa razy dodawać, niż mieć raz za dużo A co do figurek, ba, to tylko pomarzyć W tej skali to jeszcze posucha na naszym rynku. Spotkałem tylko albo lotników, albo niemiaszków. Gdzie tu mowa o współczesnych angolach, czy talibach Kapralu jeśli chodzi o figurki to wcale nie jest takie marzenie. "Arfix" ma wypuścić figurki zarówno do Szakala jak i do większego brata Kojota. Polecam też dodatki Black Doga do w/wm pojazdów. Wiem co mówię bo Oba Mam w swoje kolekcji wykonane.link do figurek: www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=14531&mode=thread&order=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lipca 2013 Autor Share Napisano 1 Lipca 2013 Ha, imek, teraz to ja też znalazłem np. takie coś już obecne na rynku Airfix nr. A03701 Czyli mądry polak po szkodzie . Z drugiej strony może i dobrze, bo jak bym sie rozpędził to znowu by diorama wyszła? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Fajne to Niespotykane, oryginalne, ciekawe. Dobrze zrobione Trochę szkoda, że Airfix wybrało 1/48, a nie 1/35. Ale trzeba im przyznać, że interesująco wygląda ich seria "Brytole w Afganie" (oprócz Jackala i Coyote'a są jeszcze Land Rovery, figurki, jakieś elementy do dioramy i bodajże specjalne edycje śmigłowców, np. Lynxa czy Merlina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Fajne, fajne ale o 1/72 też zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Model bardzo sie podoba co do dodatkow warto wspomniec o gaso bo chyba kola i jakies klamoty dorobili do tych pojazdow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi