wojtas Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Hej.Witam wszystkich lepiaczy zestawow. W zwiazku z dluga nieobecnoscia wsrod Was aktywnych naszlo mnie aby cos stworzyc. Punktem wyjscia jest Dragon 6596 tzw.zrzeda,tak mi wybil slownik Naszych sasiadow.Zasadniczo ma to byc relax w czystym tego slowa znaczeniu;czasu nie mam zbyt duzo na hobby wiec wiecie,rozumiecie,chociaz lapy swedza i zapodam cos podobnego do wnetrza . W sumie jakis czas temu nabylem cos takiego FuG.Spr.D Radio for German Self-propelled Artillery Vehicle WWII,uff ale dluga nazwa i chociaz wiele z tego widac nie bedzie wstawie ta wieze a co tam Jakies moduly stworzone Oczywiscie jesli posiada ktos z Was ciekawe fotki wnetrza,chetnie przygarne. Uprzedzam,aktualizacje beda nieczeste. Cdn.Pozdrawiam Wojtas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Ale ważne że będą. Super że znowu cię naszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Zasiadam. Planuję też tego potworka ulepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Bardzo fajnie że cię wzięło... lubię oglądać twoje zmagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Sorry za offtop, ale jesteś z Grudziądza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Sorry za offtop, ale jesteś z Grudziądza? Przecież ma napisane pod awatarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Ożywczy powiew w nawale standardowych pojazdów. Miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 szykuje się ciekawa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 24 Lipca 2013 Share Napisano 24 Lipca 2013 Kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Lipca 2013 Autor Share Napisano 25 Lipca 2013 Hej.Pare fotek z budowy wnetrza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Lipca 2013 Share Napisano 25 Lipca 2013 Witam. To wnętrze to sztuka dla sztuki. Już mi się podoba Twój warsztat Będę obserwował warsztat choć Brumbar zdecydowanie mi się nie podoba. Dawaj dużo zdjęć zanim zamkniesz wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Lipca 2013 Autor Share Napisano 25 Lipca 2013 Witam. To wnętrze to sztuka dla sztuki. Już mi się podoba Twój warsztat Będę obserwował warsztat choć Brumbar zdecydowanie mi się nie podoba. Dawaj dużo zdjęć zanim zamkniesz wnętrze. Nie zamierzam specjalnie tworzyc rzeczy niewidocznych;bedzie tylko to co widac.Strop od srodka jest dosc ciekawy ale nie warto czasu tracic.Dojdzie jeszcze pare skrzynek,przewodow i jakies inne detale i to tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 Wojtek nie powinny być 3 rolki podtzrymujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 28 Lipca 2013 Autor Share Napisano 28 Lipca 2013 Ale mnie zastrzeliles,az musialem sprawdzic.Jest ok,powinny byc 4 rolki;zrzeda jest oparta na podwoziu czworki E lub F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Hej panowie i panie bo sa pewnikiem.Mozolnie to idzie,budowanie wnetrza;a mial byc relax... No coz,brne dalej.Na poczatku zadalem pseudo oslony transmiji,jakies takie ble.Chociaz prawie ich nie widac to je poprawilem.Podpatrzalem wnetrze czworki i jestem w domu. Cos tam stworzylem;niewiele tego. Sorry za zdjecia,sa fatalne... Obiecuje nastepne beda lepsze. . Pozdrawiam wojtas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Hej Doszlo pare czesci na podsufitce jak to mozna inaczej nazwac.Sa to wydaje mi sie kanaly wentylacyjne lub tym podobne.Aha,ta zaklejona dziura bedzie wycieta,dont worry. Fotki i dodalem pewne kolka z resztek blaszek ubota,maja one imitowac pokretla,zobaczymy co z tego bedzie widoczne,wydaje mii sie ze raczej niewiele,ale co tam. Mam nadzieje ze nie bedzie to zbyt widocznne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojt1 Napisano 12 Września 2014 Share Napisano 12 Września 2014 Witam Szanowne grono po ponad rocznej przerwie. Pomimo zmiany nicka autora,czyli mnie temat dalej zyje! Wnetrze gotowe do zamkniecia;i tak przedobrzylem,naprawde niewiele bedzie widac. Skrzynki i stojaki na pociski stworzone od podstaw. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Elegancka robota, dobrze że odgrzałeś ten model z szafy. Definitywnie podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2014 Share Napisano 13 Września 2014 Środek ładny. Cieszę się że powróciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi