adam juszczak Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Pojazd jako kolejny element dioramy,dodane pałąki jak i wymienione relingi na cieńsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Lipca 2013 Share Napisano 23 Lipca 2013 Tym projektem budujesz napięcie. Aż się końca doczekać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Lipca 2013 Share Napisano 27 Lipca 2013 Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2013 Radiostacja pokryta primerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Zamontowałem radio Po założeniu góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Ładnie się to radyjko prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 2 Września 2013 Autor Share Napisano 2 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Września 2013 Share Napisano 2 Września 2013 Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Witaj. Czy te rozmycia nie są czasem za duże jak na skalę 1:72? Nie wiem czemu, ale wydaje mi sie że cały pojaz jest w"piasku" (faktura farby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Witaj. Czy te rozmycia nie są czasem za duże jak na skalę 1:72? Nie wiem czemu, ale wydaje mi sie że cały pojaz jest w"piasku" (faktura farby). Myślę, że to mało istotne patrząc się na ostatnie wypusty Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Fajniutki! czy okablowanie radiostacji jest ergonomiczne??nie chciał bym na niej pracować w takiej pajęczynie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 Hmm, a gdzie kabel zasilający radiostację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Września 2013 Share Napisano 3 Września 2013 wygląda poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Września 2013 Autor Share Napisano 3 Września 2013 ale wydaje mi sie że cały pojaz jest w"piasku" (faktura farby). Fakt ,dałem nieco za gęstą farbę ale obecnie ma już nowe malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 8 Września 2013 Autor Share Napisano 8 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Jeśli miałbym określić, co najbardziej podoba mi się w twoich pracach, to rzekłbym "malowanie". Jest piękne. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Września 2013 Share Napisano 10 Września 2013 Byłbym pewny, że to skala 1:35, gdyby nie info w tytule warsztatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 14 Września 2013 Share Napisano 14 Września 2013 Byłbym pewny, że to skala 1:35, gdyby nie info w tytule warsztatu . Oj tak, zgadzam się z przedmówcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Nieco bambetli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 To już chyba prawie koniec bo brudzenie pewno razem z podstawką będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Jeszcze anteny i trochę zieleniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Bardzo fajny. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Adam, ale jakiś figurynek będzie? Tyle tych gratów nawaliłeś, że bez figurynka będzie ..., jak bez ślaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 22 Września 2013 Autor Share Napisano 22 Września 2013 Będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi